Hlavní obsah

Bartek prodloužil s Bohemians smlouvu do roku 2022

Praha

Fotbalista David Bartek prodloužil smlouvu s Bohemians 1905. Dvaatřicetiletý obránce či záložník bude v pražském klubu vázán do konce roku 2022. "Klokani" o tom informovali na svém webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

David Bartek z Bohemians na archivním snímku.

Článek

Bartek strávil v Bohemians celou dosavadní kariéru s výjimkou sezony 2008/09, kdy hostoval na Kladně. "Je mi ohromnou ctí, že budu i nadále součástí klubu mého života. Prožil jsem tady neskutečné množství zážitků, sestupů i postupů. Teď hrajeme asi nejlepší fotbal za celou dobu, co jsem tady, a doufám, že budeme v takových výkonech pokračovat," řekl odchovanec vršovického klubu.

V nejvyšší soutěži Bartek odehrál 265 zápasů, ve kterých si připsal 23 branek a 11 asistencí. Naposledy v nedělním utkání prvního ligového kola pomohl Bohemians gólem k domácímu vítězství 4:0 nad Mladou Boleslaví.

"S každým dalším tréninkem i zápasem si vážím čím dál víc toho, že můžu v takovém prostředí být. Máme skvělé fanoušky, kteří i při limitované kapacitě dokážou v Ďolíčku vytvořit skvělou atmosféru, což ukázali nejen při utkání s Boleslaví. Okolo nás hráčů jsou také skvělí lidé, kteří nám vytvářejí podmínky a servis," uvedl Bartek.

Reklama