The King’s Man dorazí do kin až příští rok

The King’s Man dorazí do kin až příští rok

Koronavirová pandemie si vyžádala už řadu obětí v podobě odkladů velkých filmových premiér. Prozatím poslední odklad čeká Vaughnův prequel The King's Man, kterého se dočkáme až příští rok.

2 26
27.8.2020

Série Kingsman, která patří mezi největší hity imprintu Marvel Comics Icon, je součástí tzv. Millarverse slavného spisovatele Marka Millara. Komiks poprvé vyšel v roce 2012, do širšího povědomí se však dostal až o další dva roky později, kdy jej zfilmoval proslulý režisér Matthew Vaughn (X-Men: First Class). V hlavních rolích se ukázala trojice Colin Firth, Taron Egerton a Mark Strong, roztomilého padoucha ztvárnil Samuel L. Jackson a v cameo roli se objevil i Mark Hamill.

Kingsmanům se v prvním filmu dařilo a o tři roky později se Vaughn, který už u série zůstal, blýskl i sequelem Kingsman: The Golden Circle. Druhý díl se sice kvalitativně nemohl rovnat jedničce, i tak ale nabídl svižný příběh spojenectví britské a americké špionážní agentury, přičemž hrdiny z jedničky doplnili Jeff Bridges, Halle Berry, Pedro Pascal a Channing Tatum jako agenti amerického Statesmana. Po premiéře The Golden Circle se Vaughn rozhodl uvést další dva filmy, Kingsman 3 a prequel The King's Man.

V Golden Circle se potkali američtí a britští agenti. Foto: 20th Century Fox

Režisér se po dlouhé úvaze nakonec rozhodl jako první uvést právě prequel The King's Man, který nás vezme do dob první světové války a ukáže počátky celé organizace Kingsman. Projekt měl původně v kinech debutovat 15. listopadu 2019, kvůli akvizici Foxu Disneym ale došlo k odkladu. Ani premiéra 18. září 2020 však nakonec neplatí a prequelu celé Vaughnovy ságy se v kinech dočkáme až 26. února 2021. Souběžně s Vaughnovým snímkem Disney odložil i Nomadland z produkce Searchlight Pictures, který dorazí do kin až 4. prosince 2020 a odklad čeká i animák Luca, jehož se dočkáme 18. června 2021.

The King's Man převezmou po Colinu Firthovi a Taronu Egertonovi hlavní role Ralph Fiennes a Harris Dickinson. Vedle nich se dočkáme i dalších hereckých hvězd, jako jsou Djimon Hounsou, Rhys Ifans, Gemma Arterton, Matthew Goode či Aaron Taylor-Johnson. Doufejme, že současný odklad je již poslední a my tak tyto hrdiny konečně uvidíme na plátně.

Hlavní hvězdou bude tentokráte Ralph Fiennes. Foto: 20th Century Studios

Vyrazíte na Kingsmany příští rok do kina?



Diskuze /1

Brisingr8

1 kingsman ma fakt velmi prekvapil (v dobrom slova smyle) 2-ka zasa bola v podani tej herecky co hrala paducha fakt slaba a skor riesena na maldsiu generaciu ludi aj ked… ale co na dvojke nikdy nezabudnem a bude to moj taky najsilnejsi zazitok z filmu je Merlin:Take me home, country ROOAAADDD Pokial bude mat prequel nejaku podobnu EMO scenu tak rozhodne si rad pockam

27.8.2020 | 21:35:10
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Filtr seriálů