Wargaming rozdává dárky hráčům na Gamescom 2020 a 10 let World of Tanks

Lundgren, Buffon, Offspring a Sabaton také vystupují v exkluzivním děkovném videu k oslavě s Wargamery po celém světě

27. srpna, 2020 — Společnost Wargaming již 22 let vytváří digitální koníčky pro hráče po celém světě a podporuje je v jejich růstu. Ani tento rok se nijak neliší, protože Wargaming stojí na stejné straně v solidaritě s herní komunitou jako oficiální partner společnosti Gamescom a chystá úžasné zážitky napříč všemi hlavními tituly a divákům rozdává digitální i skutečné dárky.

Partnerská stránka Wargaming na digitálním webu Gamescom bude hostit obrovské množství vzrušujícího obsahu, od koncertu Sabaton po mnoho hodin výbušného videa. Obdobně budou mít World of Tanks, World of Warships, World of Tanks Console a World of Tanks Blitz (který byl spuštěn včera na Nintendo Switch) své vlastní produktové stránky a budou rozdávat dárky novým i starým fanouškům Wargaming  titulů. 

Kromě toho byl World of Tanks nedávno nominován na „Nejlepší probíhající hru“ na renomovaném Gamescom Awards 2020 a Wargaming drží společně s hráči a fanoušky palce, aby to dopadlo.

Partnerství také zapadá do 10. výročí našeho nejdéle běžícího titulu, World of Tanks, který zahrnuje obrovské oslavy na rozdíl od všeho, co se ve hře kdy vidělo. Noví hráči získají celou řadu skvělých dárků od kolekce sedmi prémiových vozidel až po 10 dní prémiového účtu World of Tanks!

Tankisté se také mohou pobavit  na děkovném videu celebrit, které v průběhu let s World of Tanks spolupracovali. Na videu se tak objevují hvězdy jako Dolph Lundgren, Gianluigi Buffon a kapely The Offspring a Sabaton. 

Více informací naleznete na: 

https://worldoftanks.eu/en/content/anniversary-mechanics/

“Před deseti lety jsme vytvořili něco průkopnického: hru, ve které musíte být chytří, abyste zvítězili,” říká Victor Kislyi, generální ředitel společnosti Wargaming. „World of Tanks je však víc než jen hra, je to pro naše hráče koníček a díky této sdílené vášni spojuje lidi po celém světě. V průběhu těchto let jsme úzce spolupracovali se společností gamescom, abychom předvedli naše tituly a podpořili toto odvětví, a v letošním roce se cítíme privilegovaní být partnerem v souladu s narozeninami World of Tanks. “

Na památku desetiletí tvrdých tankových bitev má World of Tanks nyní k dispozici vlastní knihu, kterou si lze předobjednat zde: https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/pre-order-wot-artbook/ 

V knize se ponoříte do hlubin této hry a projdete se nejdůležitějšími milníky za posledních deset let. „The Art of World of Tanks“ je sbírka všeho, od předběžných náčrtů po dosud neviděná umělecká díla, která podrobně popisují cestu World of Tanks.

Více informací o gamescom 2020 a aktivity jednotlivých produktů, ocenění, navštivte:

https://now.gamescom.global/partner/wg/