Hlavní obsah
Článek

Před dvěma týdny přivedla Hana Soukupová (38) na svět třetí dítě. Jako první jsme vás informovali o tom, že modelčina v pořadí již druhá dcera dostala jméno Stella.

Do éteru se nejdříve dostaly snímky maminky s miminkem prostřednictvím profilu na sociální síti Instagram jejího manžela Drewa Aarona. Nyní se jedna z nejúspěšnějších českých modelek pochlubila momentkami s miminkem na Instagramu sama. „Jsme do tebe všichni tak zamilovaní,“ komentovala snímky Soukupová.

Fotky vznikly v rodinné rezidenci na Mallorce, kterou kromě manžela Drewa, šestiletého syna Finna a čtyřleté dcery Elly obývají také domácí zvířata včetně poníka a oslíka.

Kráska, v Česku známá hlavně díky pózování v šatech z vody v reklamě na minerálku, patří mezi historicky nejúspěšnější modelky. Po narození druhého dítěte se vrátila v plné parádě zpátky na scénu během prestižní přehlídky módního domu Versace. Vzhledem k tomu, že už nyní vypadá skvěle, dá se očekávat, že se opět vrátí brzy před objektiv fotoaparátů i na mola.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám