Premiéra Štěstí je krásná věc byla plná trapasů: GODLA POKAZIL, CO MOHL | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Premiéra Štěstí je krásná věc byla plná trapasů: GODLA POKAZIL, CO MOHL

Zdeněk Godla vše četl z papíru.
Zdeněk Godla vše četl z papíru. (Hykl Kundrát Machan Pátek)

Kdyby šlo jen o odhalenou bradavku silikonové slavomanky Evy Feuereislové (30) z VyVolených, o nic by nešlo. To by ale moderátor premiéry Štěstí je krásná věc Zdeněk Godla (45) nesměl zapomenout text i jména herců z filmu. A sprostě klít přímo z pódia.

Měl to být slavnostní večer, při kterém herecká delegace uvede komedii Štěstí je krásná věc. Stal se z toho ale jeden velký trapas! Ten největší předvedl, jak jinak, vtipálek Godla z Mostu!, který ve filmu ztvárnil taxikáře Patrika. Produkce ho totiž nominovala na moderátora slavnostní projekce a jeho úkol nebyl nijak složitý. Říct pár vět na pódiu a uvést herce.

Neznal jména
Jenže Godla se dopředu nenaučil, co má říkat, takže to celé slabikoval z papíru. Text bohužel nedokázal plynule přečíst a vypadávala mu i jména protagonistů, i když s nimi natáčel. „Na jeviště pozvu i Petru Hřebíkovou,“ oslovil v hledišti například Petru Hřebíčkovou (40) a rovnou pak vynechal i prostřední jméno režiséra Jiřího Diarmaid Nováka (47). Zjevně nevěděl, jak ho vyslovit.

Neuměl číst
Pořádné horko ale bylo, když zkoušel zaraženým kolegům pokládat otázky, ale každou chvilku se zaškobrtnul. „Do p*dele. Do p*či. Seru na to,“ vybuchl. „Víte, já na to vůbec nevidím,“ dodal a vrazil cár papíru Hřebíčkové, která trapas rychle hasila. Možná to byl ale celé  jeho nepovedený záměr. Godlu naštěstí podržel početný klan – manželka Jana a zbytek rodiny. Štěstí je krásná věc se promítá v kinech od 27. srpna.

Unavený Pavelka
Večer se moc nezdařil ani herci Ondřeji Pavelkovi (64) – začátek podle informací Aha! ještě ustál s grácií, když ale v sále Kina Lucerna rozsvítili a on se měl jít na jeviště představit divákům, měl lehké problémy s gravitací. „Chvilkami to vypadalo, že upadne. Dost divně si přidržoval ruku, jak kdyby vzadu upadl, rozedrané měl i lokty u saka,“ popsal Aha! svědek.

Eva Feuereislová odhalila bradavku: Zíral i Rosenberg
Červený koberec se otřásal, když se po něm krátce po půl osmé prošla silikonová panenka Feuereislová zavěšená do pornoherce Roberta Rosenberga (45). Ten ji totiž zničehonic zvedl do náruče, a to tak zprudka, že jí z upnutých šatů bez podprsenky vykoukla bradavka. Ani se nesnažila ji zakrývat, a Robert měl tak pohled, jaký vídával při natáčení filmů pro dospělé.

Další film, který odsunul covid, jde do kin: Romantická komedie Štěstí je krásná věc

Video se připravuje ...

Písařík na baru se čtyřmi holkami: S brunetkou odjel domů
Zatímco zbytek zaražených herců se trousil po filmu domů ještě před půlnocí, Martin Písařík (41) to pojal jako velký mejdan. Od baru, kde si připíjel se čtyřmi kráskami, se celý večer nehnul. Jednu z nich nakonec doprovodil až před dům ve Strašnicích, kde jí 20 minut něco říkal. Prý v tom byl ale tentokrát nevinně. „Opravdu o nic nešlo. Jen jsme se rozdělili do dvou taxíků a já slečnu odvezl,“ vysvětlil Aha! Martin, který má se svou patrnerkou Míšou dva syny.

Petra Hřebíčková na premiéře Příliš osobní známost

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.