Moderátorka Sandra Parmová před porodem: Bříško zahalila do krajky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Moderátorka Sandra Parmová před porodem: Bříško zahalila do krajky

Sandra Parmová
Sandra Parmová (Aha! Martin Hykl, Instagram)

Připadala si jako víla. V podobném duchu probíhalo focení nastávající maminky Sandry Parmové (34), která je už v devátém měsíci těhotenství.

Moderátorka CNN Prima News se pomalu se chystá do porodnice, ale ještě si stihla udělat společně s manželem Pavlem Pospíšilem a dcerou Emily (3) radost rodinným focením. Snímky vznikly nejen kvůli památce na závěrečnou fázi těhotenství, ale manželé měli 10. srpna výročí svatby a do toho slavila Emilka třetí narozeniny. „Své fotografce jsem dala volnou ruku, známe se už delší dobu a její styl mám moc ráda. Vlastně doteď nechápu, jak to dokázala, ale připadala jsem si jako víla. I s tolika kily navíc,“ smála se Sandra.

Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček?

Video se připravuje ...

Před objektivem byla jako doma malá Emilka, která má teď parádnické období, takže v šatičkách se cítila jako princezna, „A dost tomu pomohl i sladký úplatek,“ dodala moderátorka. Parmová s rodinou žije v Brně, kde také bude rodit. Během těhotenství přibrala 17 kilo, ale stále se cítí skvěle. „Ještě v osmém měsíci jsem si myslela, že určitě přiberu více než s Emilkou. Malý byl totiž špatně otočený a bříško bylo veliké. Když se ale pak konečně natočil hlavičkou dolů, všechno si sedlo, i břicho se srovnalo,“ řekla Aha! moderátorka.

Moderátorka z Primy Sandra Pospíšilová: Ověšená 12 let starými perlami za milion!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.