Hvězda Ordinace Martin Stránský: Rozplakal se před kamerou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hvězda Ordinace Martin Stránský: Rozplakal se před kamerou!

Martin Stránský se za slzy nestydí.
Martin Stránský se za slzy nestydí. (Foto TV Nova )

Před kamerou působí jako drsňák, ale teď ukázal, že má citlivou duši. Martin Stránský (50) se nečekaně rozplakal během jedné z ukázek Ordinace v růžové zahradě. Připomněla mu smrt milované maminky, o kterou přišel v loňském roce.

Martin Stránský alias Ota Kovář je jednou z nejoblíbenějších postav. Nikdy se nehroutí, je rozhodný a během záchranných akcí dokáže nasadit i vlastní život. Ani v soukromém životě ho jen tak něco nerozhodí. Ale během natáčení pořadu pro TV Nova se před kamerou rozplakal.

Martin Stránský alias Ota z Počátků: Porucha mozku!

Video se připravuje ...

Své emoce nedokázal udržet při jedné z ukázek starších dílů Ordinace v růžové zahradě. Ve videu ho postava, kterou hraje Jan Šťastný (54), žádá o ulehčení odchodu v podobě eutanazie. „Kdyby mě někdo o něco takového požádal, donedávna jsem si myslel, že to nejde, že má v sobě člověk nějak zakódovanou morálku, ale já jsem loni přišel o mámu,“ připomněl si Martin smrt své maminky se slzami v očích.

Dva díly po sobě
Ordinaci v růžové zahradě budou nově patřit pouze čtvrtky, kdy budou odvysílány vždy dva nové díly za sebou.

Nejdojemnější natáčení
Štáb, který točil smrt Jana Šťastného (nakonec spáchá sebevraždu), se už dříve svěřil, že natáčení této scény bylo strašné. Někteří brečeli ještě cestou z natáčení a další se s vypjatou scénou vyrovnávali až doma.

Martin Stránký se proměnil v Jamese Bonda:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
domino22
28. 8. 2020 • 12:45

Pana Stránského jsme měli vždycky rádi, pak jsme ale četli o tom, jak nezaplatil za práci, kterou pro něho kamarád udělal... Moc nás to překvapilo a už se na něho díváme jinak

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.