Hlavní obsah

Manželka amerického policisty uvízla v jeho služebním autě a zemřela horkem

Novinky, jem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Miami Shores

Tragicky zemřela manželka policisty na Floridě, šestapadesátiletá Clara Paulinová. Vlezla do zadní části služebního vozu svého muže, omylem se v něm zamkla a po několika hodinách v úporném odpoledním horku zemřela. Tento týden o tom informoval server Miami Herald.

Foto: Vojtěch Pospíšil, Novinky

Ilustrační foto

Článek

K neštěstí došlo ve městě Miami Shores. Osmapadesátiletý policista Aristides Paulino odpoledne spal po noční směně, když jeho manželka v zadní části auta něco hledala, zaklapl se ale za ní automatický zámek a žena už se nedokázala dostat ven.

Zámek je nastaven jako samozamykací bez možnosti snadného otevření zevnitř, protože jde o policejní auto. Ze stejného důvodu je mezi přední a zadní částí prostoru mříž. V zadní části vozu se často převážejí zatčení lidé a zamykání a mříž brání tomu, aby se sami z auta dostali.

Děti zavřené v horku v autě v Pardubicích volaly o pomoc. Matka se divila, proč to někdo řeší

Krimi

Paulinovi kolegové případ vyšetřují jako nešťastnou náhodu. V době, kdy žena uvízla v autě, bylo venku 32 stupňů Celsia.

Reklama

Výběr článků

Načítám