TAJNÁ SVATBA! Karel Roden se oženil, vzal si Lauru Čekanovou!

Karel Roden 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. srpna 2020 8:29 | Aktualizováno: 29. srpna 2020 22:02

V životě českého herce Karla Rodena došlo k nečekanému zvratu. Potají si vzal Lauru Čekanovou, a to už před několika dny. Dosud o tom však nikdo nevěděl!

Tedy, skoro nikdo. K svatbě došlo už v polovině srpna a Roden si podle Extra.cz na veselku pozval pouze úzký okruh lidí. 

Jeho svatby s Laurou na Karlově zámku ve Skrýšově se zúčastnili pouze členové rodiny a přátelé. Před ostatními slavnost utajil.

Svatba se podle serveru s odkazem na časopis Sedmička konala 15. srpna a novomanželům se počasí vydařilo. 

Herec Karel Roden má s Laurou Čekanovou dvě děti, Sofii a Karla.

V současnosti se Roden věnuje natáčení režijního debutu Michala Suchánka Večírek. Komedie o setkání spolužáků po letech vychází ze Suchánkovy divadelní hry. 

Konverzační komedie o srazu spolužáků začíná na oslavě kolaudace rodinného domu manželské dvojice spolužáků Jiřího a Zdeňky Hrdových, které ztvárňují Jiří Langmajer a Taťáňa Dyková. Do domku postupně přichází bývalá třídní kráska Kozounová (Nela Boudová), třídní komik Pudil (Marek Taclík), mimořádně citlivý Richard (Karel Roden) a neúspěšný zpěvák Pišta, jehož hraje slovenský hudebník, moderátor a komik Marián Čekovský. Charakter setkání se změní v okamžiku, kdy se dozví nečekanou zprávu o kamarádovi, který už nikdy nedorazí.

Témata: Karel Roden