Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

Šéf Citizens už odletěl jednat o přestupu Messiho, mají jasno média

Se smlouvou v kufříku vypsanou na tři roky plus dvouletou opcí pro Lionela Messiho už podle médií odletěl jednat šéf Manchesteru City. Bývalý viceprezident katalánského celku Ferran Soriano kvůli jednání odcestoval do Španělska, kde se má příští týden sejít s otcem a agentem argentinské hvězdy Jorgem Messim.

Barcelonský hrdina Messi
zdroj: ČTK/ZUMA/Marc Gonzalez Aloma

Podle listu The Times Messi o úmyslu odejít z Barcelony už minulý týden telefonicky řekl trenérovi City Pepu Guardiolovi, pod jehož vedením se španělským velkoklubem mimo jiné vyhrál dvakrát Ligu mistrů. Barcelona poté o Messiho žádosti předčasně ukončit smlouvu informovala v úterý.

Pro Messiho je podle argentinského listu La Nación nachystána tříletá smlouva s dvouletou opcí. Příchod šestinásobného vítěze Zlatého míče by navíc znamenal i prodloužení smlouvy s Guardiolou, kterému stávající kontrakt se City skončí příští rok v létě.

Na Messiho služby si myslí i Newell's Old Boys

Messiho žádost o odchod z Barcelony také vyvolala nadšené reakce v ulicích Rosaria. Fanoušci tamního celku Newell's Old Boys, kde Messi působil před odchodem do Španělska v roce 2000, vyrazili slavit do ulic v naději, že jejich idol by se mohl do mateřského klubu vrátit.

Návrat by uvítali i představitelé klubu, ale moc dobře vědí, že s téměř stoprocentní pravděpodobností si na něj budou muset ještě pár let počkat. "Nemusíme mu volat, moc dobře ví, že u nás má dveře vždycky otevřené. Ale víme, že my o tom nerozhodujeme, takže jsme v klidu," uvedl sekretář klubu Juan Jose Concina.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články