Dívky, připravte si kapesníčky – další z řady známých celebritních fešáků se brzy stane ženatým mužem! Podle britského deníku Daily Mail se Liam Payne, někdejší frontman kapely One Direction, zasnoubil s texaskou modelkou Mayou Henryovou. Přestože se ještě v únoru spekulovalo o rozchodu této hvězdné dvojice, opak je pravdou, a ona nyní po Londýně hrdě předvádí obří prstýnek, jenž jí měl zamilovaný zpěvák navléknout.

Podle odhadů zahraničních médií rozhodně nejde o nějakou levnou cetku – Paynea prý přišel zásnubní prsten zhruba na 3 miliony liber, tedy neuvěřitelných 88 milionů českých korun! I když své zasnoubení ještě oficiálně nepotvrdili, své soukromí si totiž oba velice úzkostlivě hlídají, pár byl zastižen na romantické večeři v centru... a všechnu tu blyštivou nádheru na jejím prsteníčku zkrátka nešlo přehlédnout. 

VIDEO: Hudební peklo: Takhle děsně zpívají One Direction živě?!

Video
Video se připravuje ...

Hudební peklo: Takhle děsně zpívají One Direction živě?! David Turek, Petr Soukup

Zatímco pro mladičkou krásku zazní svatební zvony poprvé, Payne má s vážnými vztahy již četné zkušenosti. Pohledný mladý muž byl v minulosti spojován například s modelkou Naomi Campbellovou (50), která je o dobrých čtyřiadvacet let starší než on.

Dlouhá léta poté žil se zpěvačkou Cheryl Coleovou (37), se kterou má syna Beara Greye (3). Po rozchodu s matkou svého dítěte si sáhl na dno a dokonce prý zvažoval sebevraždu. Jak se však zdá, Payne, jenž si vždycky hledal starší partnerky, nakonec nalezl lásku u dívky mnohem mladší…

S Mayou údajně randí již od srpna 2018, je však možné, že tvoří pár mnohem delší dobu. Znají se totiž od jejích patnácti let. „Děkuji ti za to, že jsem si díky tobě dokázal udržet největší úsměv na tváři skrze veškerý stres. Přiměla jsi mě uvědomit si, jak dokonalý je můj život,“ vzkázal Liam své Maye již před nějakým časem na instagramu. Snad jim tato láska vydrží co nejdéle!

VIDEO: One Direction zrušili koncert: Končí definitivně?

Video
Video se připravuje ...

One Direction zrušili koncert: Končí definitivně? Tomáš Polák, Reuters

Fotogalerie
44 fotografií