VÍME PRVNÍ: Novým tajemníkem SVAK Žďársko politolog Ifrah (TOP09)

Svaz vodovodů a kanalizací (SVAK) Žďársko obsadil důležitou pozici ve vedení. Podle informací Občasníku se tajemníkem a zároveň třetím místopředsedou SVAK Žďársko stane politolog Reda Ifrah.

Reda Ifrah se narodil v Alžírsku, školní docházku už splnil v České republice. Vystudoval Evropská studia a politologii na Palackého univerzitě v Olomouci a Masarykově univerzitě v Brně. V roce 2004 založil cestovní kancelář. O rok později spoluzaložil a do roku 2012 byl ředitelem neziskové společnosti věnující se evropské problematice. V roce 2009 jsem se již podílel na koordinaci Českého předsednictví v Radě EU.

Od roku 2012 pracoval na Ministerstvu životního prostředí v Sekci fondů EU, ekonomiky a politiky životního prostředí. Na ministerstvu byl krátce pověřen vedením odboru zahraničních vztahů, nyní vedl oddělení technické asistence OPŽP a byl tajemníkem náměstka ministra.

Ve Žďáru nad Sázavou byl místopředsedou místní organizace a členem krajského výboru TOP 09 na Vysočině. Kromě aktivity v TOP 09 byl též členem finančního výboru zastupitelstva města a Komise pro regionální a mezinárodní spolupráci ve Žďáře nad Sázavou.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Grafickou podobu zajistil WebRex s.r.o.
 
Výroba www stránek a eshopů