Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Přestal snášet modré z nebe? Spekulace o rozchodu Ondřeje Rumla s exotickou Kubánkou, dvojice záhadně mlčí

Přestal snášet modré z nebe? Spekulace o rozchodu Ondřeje Rumla s exotickou Kubánkou, dvojice záhadně mlčí
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 9 fotografií
PROBLÉM
Zpěvák Ondřej Ruml (39) a jeho žena Doris Martinez vypadali vždy navenek jako ideální pár, nic nenasvědčovalo tomu, že by je mohl potkat jakýkoli zádrhel. Podle některých zdrojů ale exhvězda Tváře a tanečnice kubánského původu nyní už nemají tvořit pár.

Je Ondřej Ruml single?

„Neví se důvod, ale Ondřej Ruml a Doris spolu už na sto procent nejsou,“ tvrdí zprávy, které chodí do redakce eXtra.cz. To nás hodně udivilo, protože oba umělci působili jako stvořeni jeden pro druhého a vůbec nic nenasvědčovalo tomu, že by je něco mělo rozdělit.

„Chlap je od toho, aby snášel ženě modré z nebe. Pokud si někdo myslí, že udělal dost, tak se plete. Pokud si chce udržet dobrou ženskou, musí to pořád dávat najevo, bojovat o ni. Měl by jí koupit kytku, vzít ji na večeři, do kina, do divadla, na pláž, na projížďku na motorce. Koupit jí dort nebo sladkost, uvařit. A navrch by měl chlap sloužit i jako studna. Když ženská přijde domů a je vytočená, tak si to musí poslechnout, to je také moc důležité,“ prohlásil před časem v Sedmičce nenapravitelný romantik Ruml.

Záhadné mlčení

Když jsme ho nyní kontaktovali, aby se mohl k fámám o rozchodu vyjádřit, nebral telefon a neodpověděl ani na zprávu. Krásná Doris Martinez na sociální síti redaktoru odpověděla otázkou, jestli ji dobře zná (patrně v narážce na to, že se ví, jak si střeží soukromí), a nakonec přidala, že chápe jeho práci. Ke spekulacím ale nic konkrétního nenapsala.

Ostatně pár už dřív veřejnost překvapil tím, jak se mu podařilo utajit nejen svatbu (proběhla před pěti lety), ale i celé loňské těhotenství a narození potomka. Není proto divu, že ani teď do svého soukromí média nechce pouštět.

Tak uvidíme, zda se informace časem potvrdí, nebo zda dvojice nakonec všechny případné nesváry vyřeší a zůstane spolu dál.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy