Djokovič po třech hodinách udolal Bautistu a přerušil s ním sérii porážek na tvrdém povrchu

29. 8. 2020, 06:54
Aktuality 101
ATP NEW YORK - Novak Djokovič přerušil sérií porážek s Robertem Bautistou, kterého na tvrdém povrchu neporazil třikrát po sobě. Ani v semifinále turnaje Masters 1000 v New Yorku to první hráč světa neměl vůbec snadné: zvítězil až po tříhodinovém boji, přestože Španěl podával na vítězství. O rekordní 36. titul z turnajů Masters se 33letý Srb utká s Kanaďanem Raonicem.
Novak Djokovič (© AFP)

Novak Djokovič tento týden vstupoval do prvního turnaje po bezmála půlroční koronavirové pauze se zatuhlým krkem, který ho trápil i v průběhu sobotního semifinále proti Robertu Bautistovi

33letý Srb s o rok mladším Španělem prohrál poslední tři duely na tvrdém povrchu - v Šanghaji 2016, Dauhá 2019 a Miami 2019 - a snadné to neměl ani v semifinále turnaje Masters 1000 v New Yorku, kam se letos výjimečně přesunulo Western & Southern Open ze Cincinnati.

První hráč světa Djokovič prohrál první set a ve druhém ztratil vedení 4-1. Přesto si vynutil třetí dějství, v němž po zisku čtyř gamů po sobě vedl 5-2, ale vyhráno ještě neměl. Vzápětí totiž sám prohrál čtyři gamy po sobě, v nichž se nedostal k jedinému mečbolu, a soupeř rázem podával na vítězství. 

Djokovič se ocitl pouhé dva míčky od porážky, ale mečbol soupeři nenabídl. Naopak včetně tie-breaku získal devět bodů po sobě a nakonec tak mohl po třech hodinách boje slavit výhru 4-6 6-4 7-6(0). Na hardu Španěla porazil po pěti letech a vedení v celkové vzájemné bilanci zvýšil na 9-3.

Letos Djokovič vyhrál i svůj 22. zápas a postoupil do 114. finále kariéry, v němž bude usilovat o jubilejní 80. titul. Z turnajů Masters 1000 si může odvézt 36. trofej, čímž by se osamostatnil v čele historické tabulky. 



Do finále Western & Southern Open se Djokovič dostal už posedmé, vyhrát dokázal pouze v roce 2018. Letos bude o triumf hrát proti Milosi Raonicovi, s nímž vyhrál všech deset vzájemných utkání

29letý Kanaďan postoupil do finále po více než dvou letech postoupil, svůj poslední titul získal už v lednu 2016 v Brisbane. Turnaj Masters 1000 bývalý finalista Wimbledonu ještě nikdy neovládl.

V New Yorku nenasazený Raonic vyřadil Sama Querreyho, Dana Evanse, Andyho Murrayho, po odvrácení mečbolu Filipa Krajinoviče a v pátečním semifinále porazil 7-6 6-3 světovou šestku Stefanose Tsitsipase. O sedm let mladšího Řeka přehrál bez ztráty setu i letos v Melbourne.

V New Yorku Raonic uspěl dokonce bez ztráty servisu, když jediný brejkbol a zároveň setbol odvrátil v první sadě za stavu 5-6. Ve čtvrtém gamu druhého setu využil svůj jediný brejkbol v zápase, jako jediný na turnaji sebral Tsitsipasovi servis a náskok si už pohlídal.

• ATP MASTERS 1000 NEW YORK •
USA, tv. povrch, 4.674.780 dolarů
čtvrteční výsledky (28. 08. 2020)
• Dvouhra - semifinále •
Djokovič (1-Srb.) - Bautista (8-Šp.) 4-6 6-4 7-6(0)
Raonic (Kan.) - Tsitsipas (4-Řec.) 7-6(5) 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

101
Přidat komentář
Tomas_Smid_fan
Jen nechápu, co to mělo včera znamenat.
Napadá mě pohádka o princezně, která si usmyslela, že dostane kočičáka. Jak se to kočičák dozvěděl, dostal z toho ukrutnej průjem, protože ví, jak dokážou být princezny ke kočkám krutý. Vezmou je k sobě, vyhrají si s nima a pak odkopnou. No a protože to po audienci vypadalo přesně tak, pokoušely se už o kočičáka mdloby. V tom ale deus ex machina! Zatáhlo se nebe a princezna se proměnila v myšku, co sice párkrát kousla, ale kočičákovým spárům neunikla. Ten ji slupnul jak malinu a veškerá trápení těla ho nadobro opustila.
Třeba to bylo jinak, vyprávěl jsem jen pohádku.
Reagovat
Cico93
Nič sa nezmenilo a Raonic opäť neprekročil svoj tieň.
Nič sa nezmenilo ani u Novaka, jednu minútu umiera a druhú ako pokropený živou vodou.
Každopádne na US Open potrebuje poriadne zabrať.

Teším sa, tenis chýbal a nejak sa začať musí aj keď takto komorne.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Finále jak má být a vítězem se stává invalida týdnesmile!
A protože jsou invalidi v kurzu, má šanci ovládnout i USO. Diváci, tedy ti u TV se mají na co těšitsmile
Reagovat
smazaný uživatel
Tu nudu bez diváků bych přežil, ale ještě nuda na kurtu, to proste nejde
Reagovat
smazaný uživatel
A evidentně to tady sleduje spousta lidi, tak moc to byl zajímavý turnaj smile
Reagovat
Andrew89
Coronac si to zas vypinkal, Milos pak hral na to,jak casto to da do site. Potesujici je,ze s timhle tenisem rozhodne nema sanci vyhrat uso... a bude vic unavenej,tak snad vyoadne co nejdriv:)
Reagovat
smazaný uživatel
Novak Nudovič
Reagovat
smazaný uživatel
Finále slabší, Raonic hrál pěkný tenis v prvním setu, pak se podívál na H2H a totálně odešel.

Nole si toho všiml a začal hrát svůj klasicky nudný tenis, který úplně v klidu stačil na kontrolovanou výhru. Raonic za stavu 4:5 40:30 ve třetím setu zahraje totálně dementní forehand 200 km/h do pásky místo toho, aby si trosku soupeře připravil a nějak rozumně

Djokovic vyhrál na zkušenost, nicméně tohle na USO stačit nemusí
Reagovat
Tomas_Smid_fan
twl ještě tohle??!!
Může někdo Milošovi říct, že za trefenou síť body nejsou? Joker se podle řevu zázračně uzdravil.
Miloš prostě ve druhém setu začal přemýšlet, i když jsem mu to zakázal, a výsledek se dostavuje...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Miloš si vzpomněl na H2H a je v lesesmile
Každýmu jsem na týhle točně říkal...ale je to marný, je to marný...
Reagovat
Patik
Zvláštny zápas..chvílu Nole mimo..problémy s krkom odchodený set..chvílu zase nič a brejkne Miloša..
Reagovat
smazaný uživatel
Milos spadl o 50% v druhem setu
Reagovat
Patik
spadol..ale aj Djokovič povstal..
Reagovat
Andrew89
Milousi:)))
Reagovat
SwissMaestro
LINKKKKKKKKK??????????????PLZ
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, ze dneska Milos vyhraje. Jsem moc rad, ze je takový hráč zpátky ve formě.

Takhle má vypadat hráč top10, ne ta komedie, která tam tedka je v podobě Nextgen a jiných labilu, kteří jenom tezi ze slabší konkurence
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Když neklesne na mysli, tak Jokera dát může. Musí hrát svou hru a moc nemyslet...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
básnicky jsem tu myšlenku moc nevyjádřil, ale pochopit se snad dásmile
Reagovat
smazaný uživatel
Nole je mimo, zatím.

U nej však člověk neví, kdy je to pravda a kdy to hraje
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já fakt nevím - včera byl na špitál a dneska tam po tom, jak mu bylo šoufl a ještě hrál 3h, běhá zas jak kočičák.
Reagovat
brixner
Nepříjde vám, že poslední dobou je zpravodajství na netu fakt pořádná žumpa? Např. náš prezident...Píše se o něm a je to podle těch pisálků Zeman, prostě jakoby nějaký Zeman...Osobně mi je jedno, jestli se dokáže v přímém přenosu vožrat a poblejt a jeho názory mi jsou, víceméně, u prdele. Ale myslím si, že by se měla ctít aspoň trochu nějaká kultura vyjadřování, když už se tedy dokáže napsat např. "Světová jednička Srb..." Prostě podle mě je to jednou Prezident a je vcelku jedno, jaký je.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/milos-zeman-prezdient-nemocnice-propusteni.A200829_111524_domaci_hm1
Takže mě to trochu překvapilosmile
Reagovat
SwissMaestro
se podívej na novinky a jejich covid strašení, to je komedie :D :D
Reagovat
brixner
No, Miloš to tam s tim Stankovičem(nebo jak se jmenuje) minulý kolo mastil docela dobře! Příjde mi, že kamera nad kurtem je v nějakém jinačím úhlu, než obvykle, takovýhle rány jako bych snad ani nikdy neviděl! No, snad ho Miloš dá, tenhle cirkus přece není jen o Srbovi, no né?smile
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic sa skoro povracal na kurte vcera (mozno aj ano). Zohol sa k uteraku a vydaval zvuky ako pri vracani
Reagovat
Pe3k
smile a dneska smázne Viguma 2:0 smile
Reagovat
Ereinion
Pro Djokoviče asi není ideální, že kvůli "rasismu" bude muset hrát 3 dny po sobě, jelikož 1. kolo USO má už v pondělí...nějaké menší problémy s Dzumhurem by mě příliš nepřekvapily
Reagovat
Mantra
aspoň má vejmluvu, vocas
Reagovat
paddy
V neděli nehraje smile
Reagovat
Ereinion
jo sry, jsem to měl nějak posunutý :D
Reagovat
Kozoroh
No1e má za sebou těžké SF a stále se potýká s bolavým krkem, takže Milošovi se otevírá zajímavá šance jednak vyhrát poprvé v kariéře turnaj Masters 1000 a rovněž poprvé v kariéře porazit No1eho. Finále nebude jednoduchou záležitostí, ale věřím tomu, že No1e má to nejhorší za sebou a ve finále zužitkuje výhody, které posilují jeho sebevědomí - 22 vyhraných zápasů v řadě a H2H 10-0 nad Milošem. Tak snad se povede získal Double Golden Masters smilesmilesmile
Reagovat
Kozoroh
Čekal jsem, že zápas s Bautistou bude tuhý boj a má očekávání se naplnila. Co mě však těší je, že No1e Bautistu udolal a přerušil sérii 3 proher na hardu s Princeznou. 4. prohra v řadě s Princeznou na No1eho nejsilnějším povrchu by z mého pohledu znamenala to, že se RBA dostal do No1eho hlavy, 4x v řadě porazit Serbinátora na hardu se nepodařilo Federerovi, Nadalovi ani Murraymu.

K zápasu - v prvním setu byl No1e pasivní, ve výměnách nad 5 úderů měl Bautista navrch a Djoker produkoval víc chyb. Od druhé sady začal Novak hrát agresivněji, častěji chodil k síti, pomáhal si inside out údery. Agresivita platí na Bautistu a No1e na kurtu diktoval na kurtu do stavu 5:2 v třetím setu. Od tohoto skóre ztratil 4 gemy v řadě a na No1em bylo vidět, že není úplně v pohodě po zdravotní stránce, ztracený servis si však vzal zpět a TB rozhodujícího setu suverénně ovládl.
Reagovat
darek.vrana
Hlavně 4. prohra v řadě na hardu by znamenala, že Bautista je hardový GOAT.
Reagovat
Pe3k
To by musel porazit spíše Federera smile a na to on nemá, Roger to s ním má 9:0 GOAT smile
Reagovat
gigin
S Princeznou má pozitivní h2h kdejaký nýmand. Aj my.
Reagovat
paddy
Podle očekávání vyhrál silnější, jak praví staré pořekadlo... smile
https://www.youtube.com/watch?v=iNe-hVT5Cxg
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic by urobil najlepsie ak by vcera vypadol v dvoch setoch, zbytočne sa nahanal.
Reagovat
Mayo
Zaujímavé, že s Agutom máva problémy. Vyhral zápas vďaka tomu, že je najlepsi tenista všetkých čias v tajbrejkoch. smile

Raonic už nebude problém.
Reagovat
Frantz
Jak se může s 36.titulem osamostatnit, když jich má 34????
Reagovat
smazaný uživatel
Světová tenisová jednička Srb Novak Djokovič se rozhodl odstoupit z funkce předsedy hráčské rady ATP. Na členství v radě rezignoval i Kanaďan Vasek Pospisil a společně chtějí zastupovat tenisty v nové organizaci s názvem Professional Tennis Players Association.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
O střeše jsem psal při zápase - zatáhli ji, protože to vypadalo, že by kvůli MTO Jokera mohlo začít pršet. Komentátoři se nad tím pozastavili, že se zatahuje při vyrovnaném stavu a ne v znevýhodňujícím momentu. Joker buď přihrával nebo je zralý na nemocnici a ne na finále. USO je další otazník, ale doktoři dneska umí zázraky...
Hra klasika, stačí si pustit ze záznamu starší zápas, ale pár pěkných balonů se tam našlo. Jinak stereotyp na usnutí. RBA tvrdší údery. Měl šance, ale bohužel je neproměnil. Mohl vyhrát ve dvou, ale díky střeše o tu šanci přišel. Výpadek streamu byl ke mně milosrdný a připravil mě o vostudu v tiebreaku.
Reagovat
woody
Cože? nechápu? Proč se zatáhlo?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Prý mohlo pršet, ale o tom jestli déšť opravdu přišel, už jsem neslyšel. Prostě Jokerovi prodloužili MtO při stavu 5:4.
Reagovat
woody
Vždyť si tam MTO nebral?! Rozhodčí jenom oznámil zatažení střechy.
Reagovat
Kozoroh
Tenhleten novej nick využije a překroutí cokoliv, jen aby si mohl kopnout do Djokera. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nemám potřebu do nikoho kopat. Joker si MTO vzal a opakovaně se nechával ošetřovat. Zatažení střechy jasně poškodilo průběh napínavého utkání a pravděpodobně se při něm nechával ošetřit v šatně (takže s tím MTO v tenhle moment si jist nejsem, ovšem to v kontextu nehraje žádnou roli). A první jsem to neřekl já, ale komentátoři, kteří se na tom shodli, že snad ani nic takového neviděli.
Fanatickému fanouškovi fanatického Nola se něco těžko vysvětluje. Ten vidí věci po svém...
A Princeznu už v hlavě Joker má, na tom včerejší výhra nic nezmění, i s ohledem k pozadí zápasu. Tvoje nekritický glorifikování Jokera tu je na TP určitě pověstnější než moje "kopání" do něj. Uznávám jeho výsledky, houževnatost, oceňuju včera palce nahoru ve správnou chvíli, ale to zkrátka nepřeváží moje negativní pocity z jeho osoby, způsobů a bohužel i divadel kolem, která jsou u něj ve vyhrocených zápasech poměrně častá. Díky tomu se pak lze jen dohadovat nakolik bylo co jen divadlo nebo Noleho skutečné potíže.
Reagovat
SwissMaestro
Souhlas, Kozoroh má prostě mlhu před očima - i bez Covidu :D
Reagovat
Marduch
Novej nick ale stará tvář..
Reagovat
gigin
Tvl, pořád nad tím přemýšlím, máš recht, akorát nevím, kdo to je. Turista možná. Ne vážně, kdo?
Reagovat
brixner
Neznáš Tomáše Šmída??? Hele, gigin, že ty seš spíš čutálistasmilesmilesmile
Reagovat
gigin
Tvl nesleduju tenis z dob, kdy byla ještě rašelina na Kladně.
Reagovat
brixner
Takže těžař...Tak kontrolní otázka: Nej zápas Tomáše Šmída? Hele, gigin, budu si naivně myslet, že nemáš gůglsmilesmile
Reagovat
gigin
Nevím. Fakt nevím. Mám ho v paměti jen z DC.
Reagovat
brixner
No jo, paměť ti ještě sloužísmile Jasně, vyhrál něco i okolo, se Složilem byli svého času Top pár. Ale asi opravdu ten DC, v roce 1980 v Praze s Pannatou, já to jako kluk hltal a na ten zápas nikdy nezapomenu!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak tos šlapnul vedlesmile jsem tu nově. A Turista je z Djokolandu, takže s tím bych se mohl těžko ztotožňovat...
Reagovat
Krisboy
Turista není z Djokolandu, ale z blázince. S ním si splést kohokoliv je docela umění
Reagovat
gigin
Je to doktor, kurwa...
Reagovat
turista
Z blázince? To máš asi bludy a halucinace.
Reagovat
gigin
Turista byl můj pokus o vtip. No páč mi přijdeš hodně znalý zdejších poměrů. Například vědět, že jsem fan Gulby vyžaduje celkem orientaci a delší zkušenosti v diskusích tp....
Reagovat
Marduch
Asi tak..
Reagovat
Krisboy
Třeba je to skutečnej Tomáš Šmíd. U něj by nebylo překvapivé, že má přehled smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile svůj vlastní fansmile
Jo, to by byla dobrá mystifikace, ale ne, jen jsem fórum sledoval. Ovšem i přesto mě někteří reakcí na Naomi docela překvapili. Ale i takové ne zrovna pozitivní momenty můžou přinést poznání o lidských charakterech.
Reagovat
turista
Ano.
Reagovat
paddy
Střecha se zatahuje při poklesu venkovní teploty pod určitou hodnotu, aby nedocházelo ke zbytečnému úniku tepla a na kurtu se nemuselo přitápět. Organizátoři tím více kladou důraz na ekologii. smile smile smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tam bylo horko až dostsmile
Reagovat
paddy
Větší horko je v zapálených ulicích po rabování. To se pak člověk musí jít zchladit k vodě
https://www.youtube.com/watch?v=cE9KuF8pVfY
Reagovat
Mantra
mě potěšil Ralf Wigum aka Raonič, Djokoviče nejde popisovat, to je pro mě tak dobrej hráč, že číslo 1 je pro něj na mém žebříčku moc, spíš je u mě nula nebo lepší výraz mají španělové - NADA.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Cože, nadaLsmile?
Reagovat
Mantra
nada - nic

dej si to do slovníku, když nevládneš základům jazyka budoucnosti
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to byl pokus o vtip, španělštinu mám rádsmile
Reagovat
gigin
Klasika, fňuk, fňuk...

RBA: He broke my rhythm. It was the 3rd time we stop the rhythm in the match. 1 at toilet break & a physio break & then a roof break. So the roof break could wait a little bit to finish the set, because to close the roof, it's 5 minutes. I totally disagree w the decision he took.
Reagovat
Pe3k
no lidi co viděli celý zápas souhlasí s Bautistou i fanoušci Djoka...
Reagovat
gigin
Kteří lidi, kteří fanoušci, kde, na aeronet? :DD
Reagovat
Pe3k
ty cype, aeronet znám od včerejška, postnul to tu Jan, tak ku rva proč mi to předhazuješ?
Si přečti tennis talk forum
Reagovat
gigin
:DD ale se ti to líbilo!
Hele je přece úplně jasný, že to ND dělal cíleně. Každý hráč si každou pauzu plánuje. Kromě teda samozřejmě výjimečných situací. Ale prostě RBA je hnusná plačka odjakživa. Odporná.
Reagovat
Pe3k
proletěl jsem 2 články v 30 sekundách, toť vše...
Tak ty je nemáš rád oba to se pak těžko férově hodnotí zápas...Bautista není sympatický, ani jeho tenis mě moc neba, ale on většinu peněz co vydělá daroval myslím sestře na boj s těžkou nemocí, tím u mě na lidské urovni dost stoupl, navíc se tím vůbec nechlubí smile
Reagovat
gigin
Máš absolutní pravdu.
Reagovat
Pe3k
jo ještě chci dodat, že tactical medical time out ze srdce nesnáším, to není fair play, pokud to opravdu dělá hráč cíleně.
Reagovat
gigin
Taktika, pravidla ok, ten druhý s tím prostě musí počítat. Ale chápu tě.
Reagovat
gigin
A aj v hokeji a jiných sportech se bere time, když je to třeba...
Reagovat
LordMutademus
Však to dělal i Roger na AO 2017.
Reagovat
Pe3k
ano, ano Roger to udělal jednou za 20 let na okruhu a proto je třeba to neustále připomínat smile
Reagovat
LordMutademus
O to nejde. Jen mě strašně bavilo, jak FFF, především spaniele to vždycky strašně sralo a Roger to pak udělal 2x během jednoho turnaje. Dost mě tenkrát zajímalo, jak se k tomu postaví, jestli si bude stát za svým, nebo si kvůli RF, nasere do huby. Druhá varianta byla správná. Psal něco v tom smyslu, že když můžou ostatní, tak proč ne i Roger.
Reagovat
Pe3k
Nějak tak to bylo, každopádně se tu spaniel už dlouho neukázal smile
Reagovat
gigin
Jinak ok, dobře, to můžou, ale hráč by tak neměl plakat.... A co ten tb s nulou? Tam se stalo co? Já jsem viděl tři výměny v prvním setu, zvedl se mi kufr a musel jsem to vypnout.
Reagovat
Pe3k
já viděl jen highlights, tenhle match up rozhodně nevydržím sledovat 3 hod. Však si počkáme s čím dojde kozo smile
Reagovat
gigin
Na půl plynu, povolíš, přitáhnes, zabral až v tb.
Reagovat
Vlk-v-trave
jj, hral tak na ctvrt plynu, celu dobu tam jen saskoval, predvadel se s rucnikama, masazema, gymnastickyma prvkama na lavicce, pod lavickou, na kurtu, za kurtem... jak polaci rikaji pajacykowal...v tb zahral na 100% procent a princeznu trefil slak, ze se z toho bude lecit jeste celu sobotu a nedeli:)
Reagovat
Vlk-v-trave
co by se stalo...nic se nestalo:D) bohuzel jen to, ze zacatek Agut nezvladl, nechytl... a od stavu 0:3 se polozil... a se uz ani moc nesnazil s tim neco delat, od 0:5 to vypadalo, ze se tam rozbreci, ale pri 0:6 se uz z prohrou pri 6MB pana Snury celkem srovnal...

Ja to videl do konce, ne uplne od zacatku, ale do konce...ale takhle, abys me spravne pochopil, jako vzdy pri takovych zapasech, kdy se usina hned na zacatku jsem opravoval maly veci v kuchyni, a u tech oprav to proste letelo, - ten zapas -, takze vlastne jsem to videl, a nedokazi o tom zapase nic poradneho povedet, ale to bych asi nedokazal, ikdybych to videl:D
Reagovat
gigin
:DD ale tak zase máš funkční domácnost.
Reagovat
Vlk-v-trave
jak by hrali ti dva jednou za tyden, tak z kuchyne udelam kosmickou stanici.
Reagovat
No-le
Podle se RB ukřivdilo jen jedenkrát - a to oři zatshování střechy. Jinak měl celý zápas ve svých rukách otočil z 2:5 a pak nedopodával zápas... Za to jako mohl kdo?
Reagovat
gigin
Srdjan. Nebo Gulbis.
Reagovat
Pe3k
Tomicuv otec
Reagovat
gigin
Jj vidíš, to je asi nejvíc pravděpodobný.
Reagovat
LordMutademus
Podle mě britská média.
Reagovat
LordMutademus
Vlastbě ne, ta by mohla za to, kdyby nedopodával Nole.
Reagovat
gigin
Oprava výroku - spoiled Princess, a pak like a woman...
Reagovat
woody
Ve tretin setu jsem usnul,sle to zatazeni strechy jsem nechapal. Mel jsem nekomentovany prenos,proc zatahli strechu? Kvuli tme? Tam RBA prohral druhy set a asi i zapas. Na druhou stranu Nole hrál včeta mizerně. Krk asi taky špatné, ale přijde mi, že není úplně v top fyzický formě, asi v corona pauze moc nepotrenoval fyzicku.. Jsem zvedavej co bude delat na tri vitezny..

RBA hraje balony cross se skvelou delkou a razanci,to dela ND problemy, ale i tak hraje skoro 95 procent cross a Novak by si s tim mel lepe poradit.
Reagovat
Pe3k
https://www.youtube.com/watch?v=TW8w4DRmYhE

Těžký zápas pro gymnastu, ale pro něj ideální, rozehrál se před US open, vyhrál těžký a vyrovnaný zápas a ve finále byť je Rao ve formě už to pro něj bude lehčí mač.
Reagovat
LordMutademus
Srdíčkaaaaa.
Reagovat
Nola
dnes ma Milos idealnu prilezitost vyhrat, Novak stravil na kurte 3 hodiny, nejakym zahadnym sposobom vymenili poradie zapasov, vo stvrtok bol naplanovany zapas ako prvy.... Novak sa mi nepacil, viac krat si vyziadal osetrovanie, liezlo mi to na nervy musim priznat, zatiahnutie strechy nechapem, RBA nedokazal dopodavat zapas, ale to aj Novak, TB bol chutovka....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist