Smetana má doma paroháče? Romantika s mladíčkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smetana má doma paroháče? Romantika s mladíčkem!

Emma Smetana
Emma Smetana (Foto CNC - Machan, Kundrát, Hykl)

Tak to je síla! Emma Smetana, která se snaží působit přímo dokonale, byla přistižena při romantické procházce s hercem ze slavné rodiny. Vyměnila moderátorka exotického krasavce, se kterým má dceru Lennon, za mladého kolouška?

Po premiéře filmu Šarlatán se známé moderátorce situace trochu vymkla z rukou. Emma Smetana byla po velkolepé akci načapána při noční romantice s hercem Josefem Trojanem, synem slavného Ivana Trojana. Místo toho, aby se po premiéře vrátila domu za svým partnerem Jordanem Hajem, který patří mezi účastníky letošní show Tvoje tvář má známý hlas, a k dceři Lennon, putovala Prahou s mladým kolouškem ze slavné rodiny. Nutno dodat že nechyběly doteky a dlouhé pohledy do očí. Nahradí Trojan exotického zpěváka? A co na celou situaci říká Josef?

Emma Smetana: O Vánocích zestárneme

Video se připravuje ...

„Vlastně vůbec nevím, jak to vnímám. Občas se tomu směju, občas jsem z toho zoufalý. Asi jsem to měl čekat, ale bylo to zmedializované neskutečným způsobem… o, že vyfotili nějaké fotky, je sice hezké, ale vůbec nikdo nezná můj background s tím člověkem. Nevědí o tom absolutně vůbec nic. Ta situace nepokračuje vůbec ničím, ale oni vydali asi osm pokračování. Vytvořili si takové fantazie a takový příběh, že je to jako regulérní román,“ pověděl podle expres.cz Trojan.

Partner moderátorky situaci bere relativně s nadhledem a zatím to na rozchod nevypadá. Do domácnosti však Emmě nikdo nevidí.

Babiš: Neřekl jsem, že se má Zemana zbavit Mynáře s Nejedlým. A pustil se do Emmy Smetana



Přečtěte si
-bello-
31. 8. 2020 • 00:12

to: josefvyskoc
prosím tě kolik ti je let, že tady fňukáš?
Nedáváš si sem ten erotický inzerát ty?
Něco jako Uivatel_5459861 ?!!!

josefvyskoc
29. 8. 2020 • 17:23

Emmička ji musí mít sladší, než smetanovou zmrzlinu, mňam!

-bello-
29. 8. 2020 • 15:47

Smetana ( blbka, kdyby si nechala Smetanová je to lepší) má doma exotického příživníka a Trojanovi může být fuk, že se k němu vinula

vemenozmojistary
29. 8. 2020 • 14:43

Smetanová s křivou držkou, to je tedy výhra 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.