Bautista v New Yorku po prohře s Djokovičem spílal rozhodčím kvůli střeše

29. 8. 2020, 15:17
Aktuality 45
Španěl Roberto Bautista se po porážce v dobře rozehraném semifinále turnaje v New Yorku se Srbem Novakem Djokovičem zlobil na rozhodčí, kteří v závěru druhého setu nechali zatáhnout střechu nad kurtem Louise Armstronga kvůli hrozbě deště. Dvanáctý hráč žebříčku ATP v té chvíli vedl nad světovou jedničkou 6-4 a 5-4, ale nakonec zápas prohrál 0-7 v tie-breaku třetího setu.
Profily hráčů
Roberto Bautista (© AFP)

"Všichni vědí, že ještě mohli chvíli počkat, ne? Bylo to nešťastné rozhodnutí," řekl novinářům Bautista, který na tvrdém povrchu proti Djokovičovi sahal po čtvrté výhře za sebou. "Není to poprvé, co mám jiný pohled než Lars Graff (supervizor ATP). Myslím, že to nebylo dobré, bylo to úplně špatně."

Dvaatřicetiletý Španěl si stěžoval, že ho pauza vyvedla z rytmu a navíc pak měl při prvním podání pod střechou problém s nadhozem míčku. "Se zatažením střechy se dalo ještě chvíli počkat, než skončí set. Šlo o pět minut," řekl Bautista.

Djokovič navzdory potížím s krkem protáhl svou letošní neporazitelnost na 22 zápasů. Ve finále generálky na US Open se dnes utká s Kanaďanem Milosem Raonicem.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

45
Přidat komentář
Tomas_Smid_fan
Bautista v NY po prohře s Djokovičem spal kvůli rozhodčím na střeše.
Reagovat
Nola
congrats, double sa pocita, najlepsi hrac na returne + nie si iba vracac, mas vyvazenu obranu a utok, uplakanym uzivatelom to nevysvetlis, bo mlati Fedal, nehra iba obranu, ale je to hrac, ktoreho hru, by mali kopirovat hraci, ktori sa chcu presadit....
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud začnou hráčů, kteří se chtějí prosadit kopírovat Djokovice; tak je ten sport mrtvý
Reagovat
Nola
klames sam seba, Fedex je skvely na sieti, Rafa ma FH - banan, ktory nejde vratit, ked mu to tam padne, ale Novak hra hru, ktora moze hracov priviest k vitazstvu, je konzistenstny z oboch stran, obrana, utok, a je aj najlepsim hracom na returne, este nedavno spolu s Murraym
Reagovat
Patik
Presne tak Miloš by mal natom dobúdúcna popracovať..občas keď ho zatlačia do defenzívy spraví nejaký ten roštep a roztrhne mu nohy..lebo väčšina hráčou má predsa atletičnosť Djokoviča na ktorej zakladá väčšinu svojej hry..
Reagovat
smazaný uživatel
Neklamu

Styl Djokovice je to nejhorší, co mohlo tenis potkat. On, Murray, Bautista, tohle je za trest, pohřbíváni tenisu za živá

Tenis je servis volej, hra na síti, přechod na síť, útok.

Ne tyhle zvratky, sorry.
Reagovat
Nola
chod sa hlavne liecit, Fedexov tenis skusal Dimitrov a ? Nadalov nedokze hrat ziadny hrac na okruhu, Novakov tenis je vzorom pre zacinajucich tenistov, citaj, sleduj, a netrolluj, bo sam vies, ze Novak je super hrac, aj, ked ho Fedal trolluju
Reagovat
smazaný uživatel
Já neříkám, ze není.

Je to ale neskutecna nuda, obrana, styl k ničemu.

Kdo to hraje a je úspěšný? Jmenuj prosím.

Každý z mladých má vlastní styl, jebou Djokovice. Thiem, Tsitsipas, Zverev, jsou agresivní, nehrají nudu. Možná Medvedev, na toho se však nemá cenu dívat
Reagovat
Nola
hou...vno, to je iba obrana fans Fedal, Rafu nici vitaznymi udermi a Fedexa returnami a aj flexibilitou, spomen si na AO 2016, pamatas?
Reagovat
smazaný uživatel
Odpověz na otázku.

Který z mladých hráčů má za vzor Djokovice a hraje jeho tenis?
Reagovat
Nola
si ma dostal uplne smile, samozrejme bude vzdy vzorom Federer, aj ked dostaval nalozene od Rafu, kvoli tomu Rafu po Nolem milujem najviac.... a potom od Novaka, gratulujem, kto by z hracov povedal, ze jeho vzorom nie je Fedex, bo iba tak si milacikom medii, inak si iba obycajny srac, malokto bude stat proti vetru sponzorov smile
Reagovat
gigin
Panebože....
Reagovat
smazaný uživatel
Tady vidíš nedostatek sexu v praxi
Reagovat
LordMutademus
Co bych pak měl říkat já? smile
Reagovat
smazaný uživatel
Pořad neumíš odpovědět na otázku

Což znamená, ze mas pořad v kalhotkách sucho a žádný objevitel to zatím nezměnil

Přeji ti ať se to zmeni
Reagovat
Nola
este raz sa pytam, koho styl tenisu budes ucit svoje deti? o nic viac nejde v tomto vlakne, Fedexov tazko, to je o sikovnosti viac - menej, Nadalov nedokaze hrat nikto, Novakov tenis je ten, ktory moze hrat zacinajuci tenista, ci?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nemůže, tak rychle žádný neběhá a nedělá provazysmile
Reagovat
Mr.Pink
fedexuv styl take nedokaze hrat zadny hrac na okruhu. Ti tri jsou tak vyjimecni, ze se k nim tezko muze nekdo priblizit. Trener te muze ucit, co chce, ale hlavne bude zalezet na predispozicich hrace. Co se tyce uderove techniky, tak asi bude vzdy vzorem federer, pze nikdo lepsi ji nema a ani nemel.
Reagovat
Nola
smile Pink si tu momentalne asi ten naj fanusik Fedexa
Reagovat
Patik
Jasné povieš svojmu synovi aby mal forehand ako Nadal a v dospelosti ho budeš voziť na operácie zápästia..alebo ho nauč Rafovej obrany a bude mať horšie kolená než jeho otec..môžeš si povedať že sa bude naťahovať ako Djokovič..ale čo ak to nepôjde čo ak ten syn bude drevo po otcovi..logicky ho budeš učiť podľa Federera..môžeš ho učiť hrať podľa Federera hrať jednoduchý a úsporný tenis..pohybovej elegancie ho asi nenaučíš..ale základ áno..proste ho postavíš na kurt pozrieš si jeho hru a zhodnotíš čo mu ide a zameriaš sa nato..nebudeš ho učiť niečo čo mu nejde len preto že Djokovič bol v tom dobrý a získalo mu to grandslamy..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nolka nás iba trollísmile
Reagovat
Nola
jj, Nolka je troll, a ty si ten najvacsi, Patik je normalny, ty tu stale pises, ze Novak nie je ziadna NO1, ale velka NULA, chod sa liecit konecne,
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Každý má oblíbený jiný styl, to chápu. Jenže Jokerova hra prostě postrádá pestrost, což bylo jasně vidět v některých výměnách s Princeznou. Krosy přes síť středem, o tlaku na tělo nemůže být řeč, a několikrát sem tam, udržet míč ve hře. Jednou za čas kraťas, krátký kros, lajny. Ale to prostě jen sem tam vyplave nad hladinu UHO. Proti Jokerovi podobně jako proti Rafovi umí zahrát především tvrdí hráči, výjimečně servismani. S výjimkou Štěpce a Murrayhosmile Top obrana neubrání TOP útok - pro jas - TOP znamená TOP hráč v TOP formě. Jokerovi teda zatleskám za mentalitu, pohyb a precizní údery (až na smeče a někdy voleje), ale pro malou aktivitu a snahu zakončit balón nejsou zápasy, vyjma TOP útočných hráčů, zajímavé napětím ani tenisem. Aby byl zápas Jokera nebo i Rafy koukatelný, musí hrát proti TOP útočníkům jako jsou Roger, Fouňa, Delpo, nebo dneska už i Filosof a Nick. Z toho plyne i jedna pozitivní věc pro všechny fan tábory, a totiž to, že nejlepší tenis proti sobě hrají vždy TOP obranáři proti TOP útočníkůmsmile Ale abysme nebyli úplně sluníčkoví, problém je v tom, že ti TOP obranáři musí hrát se spoustou zajímavých hráčů, kteří ovšem nedokážou svoje umění proti dokonalým obranám naplno rozbalit a prohrávají v nehezkých zápasech. Něco se naučí, to ano, ale jako by chtěla Nola, aby se tohle snad učili, no to opravdu potěš a přišel soumrak tenisu. No, zkuste sami aplikovat pár nových Jokerů do toho, co jsem nastínil.
Reagovat
Nola
chod sa liecit fanatiksmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
obdivuju, jak někdo dokáže stručně zhodnotit podrobně rozebranou problematiku a za to si zasloužíšsmile No, jiný by si tě za to dal do ignoru, ale já jsem sluníčkář, víšsmile?
Reagovat
Pe3k
tím bych se nechlubil ani ve srandě
Reagovat
turista
Je zajímavé že Djokovič prý pohřbívá tenis svým stylem hry. Božský Nadal hraje tentýž systém hry s všichni z něj blázní obdivem zvlášť když hraje s Federerem.
Reagovat
FulnekUltras
Tenis pořád zůstává sportem převážně buržoazním. A tady se slovanství zkrátka nenosí. Kór když přijdeš k lizu až coby třetí - kazišuk. smile
Reagovat
turista
Ano.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
viz můj rozbor o kousek výšsmile
Reagovat
LordMutademus
Démon s Bustou otočili, ve druhém setu z 0:4 na 6:5 a když měli jít podávat na vítězství, tak se přerušilo, to je pech.
Reagovat
LordMutademus
Tak to doplácali. První společný turnaj a hned titul z Masters, pěkně. Sice to odnesl Jamie, ale co už.
Reagovat
peRFect
GOAT přes Roberta postoupil do finále.GOAT actor on tour!
Reagovat
paddy
Bautista rozebral další detaily ze zápasu
https://www.youtube.com/watch?v=m_OqxiijZiU
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Princsmileezna je ze zámku a ne odněkud z hájovny
Reagovat
turista
Bautista neunesl porážku. V
tiebreaku neudělal ani bod.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasné.

Kdo by chtěl finále Bautista - Raonic ze. Když Djokovic prohrává, tak je třeba mu pomoct. To známe všichni
Reagovat
gigin
Jak to vypadá v tom areálu u vás, jak tam má být příští týden ten turnaj? Útulné, fajne, nebo žumpárna nějaká?
Reagovat
smazaný uživatel
Pohodička, 8 kurtov a 255 zápasov za odpoledne.

Trénuj.
Reagovat
gigin
Tož ne vole fakt, jestli si mám vzít zbraň, nebo na pohodu. V Cypogradu nikdy nevíš.
Reagovat
Kozoroh
A Kamilosek kvůli Serbinátorovi opět kňučí smilesmile
Reagovat
Cico93
On si nikdy neodpustí tieto poznámky.

Bautista mal 6:5 a podanie na zápas, ozaj sa nemá na čo vyhovárať a sťažovať.
Reagovat
smazaný uživatel
A rybičky přišly na navnadu :)
Reagovat
Cico93
No ani nie, to by musela byť iná reakcia.
Reagovat
Patik
Je zaujímavé ako sa Bautista nenazdajky stal Djokovičovým úhlavným nepriateľom na hardových turnajoch..toto tu predtým nebolo..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist