Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sestřičky na Primě startují už dnes

29. 08. 2020 | Televizní tipy
Oblíbení hrdinové, nové tváře a příběhy jako ze života! Sestřičky spojují to, co měli diváci Modrého kódu nejraději, s tím, co na seriálech milují: romantiku, napětí a vztahová dramata, která známe z vlastních životů. První díl nového seriálu Sestřičky Modrý kód nabídne televize Prima v předpremiéře v sobotu 29. srpna, další díly dostanou tradiční čas v pondělí a ve středu ve 20.15.

Míša, Katka, Lukáš a Mery. Čtyři sestřičky z Nemocnice Rubava, čtyři silné příběhy a nespočet osudů, které mohou ovlivnit. Milují svoji práci, ale mají také své rodiny, přátele, svá trápení i touhy. „Rozhodli jsme se oživit jeden z našich nejúspěšnějších seriálů a z žánru medical drama jej posunout do vztahové roviny. Zachováváme prostředí nemocnice a oddělení urgentního příjmu, které je samo o sobě prostorem pro nevšední události, ale nabídneme divákům poznat lépe postavy, které si oblíbili, a nové tváře, jež věříme, že si oblíbí záhy.

Sestřičky na Primě startují už dnesPro tento projekt se nám totiž podařilo získat skvělé herce zvučných jmen i nové mladé talenty,“ sdělila ředitelka obsahu skupiny Prima Lenka Hornová, která spolu s kreativním producentem Ivanem Vodochodským a výkonnou producentkou Lucií Kršákovou natáčení seriálu Sestřičky Modrý kód slavnostně zahájila 9. července. Do seriálu přecházejí nejoblíbenější postavy z Modrého kódu v čele se Sabinou Laurinovou v  roli vrchní sestry Mery. „Prozradím, že jí do života vrátíme její osudovou lásku Davida v podání Marka Němce, kterého si diváci i Sabina vyprosili. A nově přichází skvělá Adéla Gondíková jako její kamarádka Míša s celou svou rodinou.

Tým sestřiček doplní i mladá a půvabná Natálie Halouzková jako sestra Katka a mladý talent Honza Nedbal v roli zdravotního bratra Lukáše. A jsem rád, že se nám podařilo pro roli Honzovy babičky získat úžasnou herečku Danielu Kolářovou. Věřím, že takovou sestavu diváci ocení,“ prozradil kreativní producent Ivan Vodochodský.

Skvělé obsazení násobí atraktivní příběh. V nových rolích se kromě zmíněných objeví také Martin Preiss, Dana Syslová, Petr Vaněk, Daniela Šinkorová, Klára Cibulková, Michaela Tomešová, Amélie Pokorná nebo Petr Ryšavý. Z původní sestavy Modrého kódu pak zůstávají Sabina Laurinová, Saša Rašilov, Jiří Štěpnička, Igor Chmela, Roman Zach, Kristýna Frejová, Sandra Nováková, David Gránský, Ondřej Rychlý, Patricie Pagáčová, Michaela Dittrichová a další.

Co v novém seriálu Sestřičky Modrý kód zůstává stejné:


Vysílací čas: každé pondělí a středa od 20.15
Příběh se i nadále bude odehrávat v dobře známé Nemocnici Rubava.
Zůstávají nejoblíbenější tváře: Sabina Laurinová (vrchní sestra Mery), Saša Rašilov (MUDr. Tomášek), Sandra Nováková (Saša), Jiří Štěpnička (primář Bojan), David Gránský (Maty), Ondřej Rychlý (Prokop), Igor Chmela (MUDr. Žák), Patricie Pagáčová (Laura) a další.

Co bude v novém seriálu Sestřičky Modrý kód nové:


Seriál se více zaměří na mezilidské vztahy i životní strasti a radosti, které prožívá každý z nás.
Do popředí vstoupí osudy zdravotníků a jejich rodin.Nové tváře: Adéla Gondíková (Míša), Natálie Halouzková (Katka), Jan Nedbal (Lukáš), Daniela Kolářová (Naďa), Dana Syslová (Jarka), Petr Vaněk (Martin), Martin Preiss (Radek), Daniela Šinkorová (Ivana), Amélie Pokorná (Andy), Klára Cibulková (Zuzana), Mirek Šimůnek (Radim), Michaela Tomešová (Barča), Petr Ryšavý (Dany). Nová prostředí: Některá zákoutí Nemocnice Rubava už divák neuvidí, na jejich místě totiž v ateliéru vyrostly byty pro nové postavy

Sledujte Sestřičky Modrý kód na TV Prima v sobotu 29. srpna. Dále pak každé pondělí a středu ve 20.15.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !