InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Druhá prohra. Za rezervu Táborska skóroval jen Toutou

Mokrý trávník nahrával v souboji Táborska s Rudolfovem rychlým skluzům. Daleko pro ně nechodili při bránění hráči obou týmů. , Autor: Josef Janda

Mokrý trávník nahrával v souboji Táborska s Rudolfovem rychlým skluzům. Daleko pro ně nechodili při bránění hráči obou týmů.     Autor: Josef Janda

SEZIMOVO ÚSTÍ - První utkání na domácím hřišti sehrálo Táborsko B v sobotu dopoledne na Soukeníku proti Rudolfovu. Ústřední postavou se stal hostující veterán Radim Pouzar, který vsítil obě branky soupeře. Nejprve skóroval v úvodu duelu po standardce a ve druhé půli rozhodl zápas pokusem z penaltového puntíku. Za Táborsko se trefil po samostatném úniku Toutou, což bylo na Rudolfov málo – 1:2. Utkání na mokrém terénu nabídlo ostré skluzy a osm žlutých karet, rezerva se ale úvodního bodu v nové sezoně nedočkala.

 

FC MAS Táborsko B – SK Rudolfov 1:2 (1:1), branky: 27. Toutou – 11. a 68. (z pen.) Pouzar, rozhodčí Albert – Peterka, Votava, ŽK (4-4): 29. Jelen, 37. Dumbrovský, 67. Ott, 70. Toutou – 23. Hrbáč, 32. Hajný, 43. Pouzar, 86. Hanzal, 85 diváků.

Táborsko B: Cízler – Jelen, Mácha, Mikuláštík, Římanek (89. Weinzettel), Dumbrovský (81. Kolář), Ott, Kabeš (63. Švejda), Matyáš Brabec, Zeman (85. Švec), Toutou.

Rudolfov: Teringl – Dvořák, Hajný, Prokeš, Sládek, Pouzar, Hrbáč, Peiger, Hanzal, Šindelář (89. Janák), Kovačičín.

Ve středečním Týdeníku Táborsko přineseme další podrobnosti. Asistent trenéra Táborska B Pavel Vesecký prozradí, co utkání rozhodlo. Jak vnímal počet narůstajících žlutých karet? Co říká na start do soutěže?

Brankář Táborska B Václav Cízler se ohlédne za oběma inkasovanými brankami. Co podle něj musí tým zlepšit, aby konečně bodoval?

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace