Znovu jen dva hráči pod par. Johnson útočí na další titul

PGA TOUR
Znovu jen dva hráči pod par. Johnson útočí na další titul

Patricka Cantlaye a Roryho McIlroye vystřídali na čele BMW Championship Dustin Johnson a Hideki Matsuyama. Hrozivou chybu udělal Jon Rahm, který nyní doufá, že neprohraje o jediný úder. 


Spoustu hole-outů, eso v podání Coreyho Connerse, minela Jona Rahma i pokračování velkého trápení několika hvězd. Takové bylo třetí kolo BMW Championship.

Conners skóroval na šestce, kolo ale odehrál v paru a na vedení nadále ztrácí šest ran. Takový Marc Leishman se ale propadl až na skóre +27 a zcela jistě skončí poslední.

Ve vedení byli před víkendem Patrick Cantlay a Rory McIlroy se skóre -1, to nyní převzali Dustin Johnson a Hideki Matsuyama. V jednu chvíli ale pod parem hřiště nebyl jediný hráč.

Dělenou třetí pozici dělí Mackenzie Hughes, Adam Scott a Joaquin Niemann, o další ránu zpět jsou například Rory McIlroy či Jon Rahm. Prvně jmenovaný přiznal, že se brzy stane otcem a pokud by tak mělo dojít již dnes, je připraven z turnaje odstoupit.

Rahma pro změnu postihla nepříjemnost při jinak skvostném kole. Španěl zahrál pět birdie bez jediné chyby, na pětce si ale před puttem zvedl míček před omarkováním a nakonec tak musel zapisovat bogey. Komentátorům poté řekl, že snad neprohraje o ránu.