InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dvě červené karty do poločasu! Zařízl Táborsko rozhodčí Berka?

Táborsko odolávalo v Chrudimi po vyloučení Navrátila a Bouly proti přesile dvou mužů až do 70. minuty. Za více než poločas v devíti inkasovalo pouze jednou. , Autor: Karolina Kabíčková

Táborsko odolávalo v Chrudimi po vyloučení Navrátila a Bouly proti přesile dvou mužů až do 70. minuty. Za více než poločas v devíti inkasovalo pouze jednou.     Autor: Karolina Kabíčková

CHRUDIM/TÁBOR - Z prvního venkovního utkání letošního ročníku druhé nejvyšší soutěže odjížděli fotbalisté Táborska pěkně rozčarovaní. Na hřišti Chrudimi totiž odehráli v sobotu více než poločas v devíti a dvojnásobné přesile soupeře dokázali odolávat do 70. minuty, kdy zblízka hlavičkoval kapitán domácích Ondřej Kesner – 0:1. Do centra dění se vedle střelce jediné branky dostal rozhodčí Ondřej Berka, který dvěma červenými kartami do poločasu rozvířil emoce nejen v táborské kabině, ale také mezi příznivci Táborska, kteří začali spekulovat o zářezu. Po dvou zápasech tak zůstávají svěřenci trenéra Miloslava Brožka stále bez bodu a v příštím kole je čeká v sobotu 12. září od 17 hodin souboj dvou neúspěšných týmů na hřišti Vyšehradu.

 

Noční můrou se stal pro Táborsko první poločas, ve kterém přišli hosté hned o dva hráče. Jakub Navrátil čekal po zákroku na útočníka Petra Rybičku spíše žlutou kartu, sudí Ondřej Berka ale tasil před chrudimskou šestnáctkou rovnou červenou. Krátce před poločasem se Jiří Boula propracoval do nadějné pozice ve vápně, kde po souboji s Davidem Bredou skončil na zemi. Místo penalty se dočkal druhé žluté karty a v zápisu o utkání vzkazu o projevení nespokojenosti s rozhodnutím rozhodčího.

Táborsko si rovněž v oslabení vypracovalo příležitosti ke skórování, prosadit se ale nedokázalo. O to více hosty mrzela prohra o jedinou branku. Přišla by, pokud by Táborsko nehrálo více než poločas ve dvojnásobném oslabení? Trenér Táborska Miloslav Brožek nezvyklý průběh první půle komentovat nechtěl. „Nemám rád negativní publicitu fotbalu a nechci si stěžovat, proto okolnosti vyloučení a řízení zápasu nebudu komentovat, protože výsledek se již měnit nebude," řekl k ožehavému tématu utkání trenér Brožek.

MFK Chrudim – FC MAS Táborsko 1:0 (0:0), branka: 70. Kesner, rozhodčí Berka – Vitner, Poživil, ŽK (5-3): 27. Vencl, 45+2. Rybička, 45+3. Trávníček, 93. Krištof, 93. Mrázek – 25. a 40. Boula, 90. Plachý, ČK (0-2): 20. Navrátil, 40. Boula, 750 diváků.

MFK Chrudim: Mrázek – Trávníček (63. Verner), Drahoš, Vencl, Hašek – Krištof – Mužík (88. Havlena), Kesner, Breda (63. Řezníček), Dostálek (57. Sokol) – Rybička.

FC MAS Táborsko: Pecháček – Dybala, Navrátil, Penc, Janošík – Vozihnoj (76. Icha), Kučera, Plachý, Boula – Musiol (76. Čapek), Tolno.

Další podrobnosti z utkání a postřehy trenéra Táborska Miloslava Brožka přinese středeční Týdeník Táborsko.

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Asi je to svým způsobem jedno, protože se to z důvodu Covid-19 stejně nedohraje a asi se bude losovat o místa v tabulce. Táborsko taky možná na 2. ligu nemá, ale to se v této covidové době nepozná. Rétorika, že za to může sudí je taková všeobjímající, omluvná, laskavá a dává naději, že až sudího zaplatí Tábor, tak možná uhraje i remízu...

    Vloženo 1.9.2020 07:32:40

  • Rozhodčí vše ovlivnil 

    Reagovat

     

    Dokud budou pískat fotbal takovýhle klauni nikdy se fotbal čistotě ani nepřiblíží.

    Vloženo 31.8.2020 09:59:00

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace