MEGA ZMĚNY ve Specialistech: Nezůstal kámen na kameni | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

MEGA ZMĚNY ve Specialistech: Nezůstal kámen na kameni

Specialisté
Specialisté (TV Nova)

Objevili se už v premiérovém díle 27. ledna. Jenže v ateliérech Specialistů se kvůli koronaviru nezabydleli dlouho. Nováčci Eva Leimbergerová (37) i Jacob Erftemeijer (30) se shodují, že to bylo těžké. Sotva se pozdravili a byl konec.

Museli si zvykat na prostředí pitevny, kde se občas natáčí i s koronerkou. „Úplně to nešlo. Člověk má pořád v hlavě, že v těch boxech byli ještě před naším příchodem skuteční nebožtíci. Připomínal to i zápach, který nejde vyvětrat,“ popsal seriálový kapitán Tomáš Beran. Ten se prý těžce smiřoval i s tím, že si ho lidi pletou v reálu s policajtem. „Přes celou hospodu na mě řval štamgast, takový řízek: To je ten fízl.“ Největší oříšek bylo ale sžít se s kolegy – Martinem Dejdarem (55), Jiřím Hánou (43) a spol. Jak rychle se natáčení rozběhlo, tak rychle se zastavilo. „Sbližování nám narušila pandemie. Vlak se náhle zastavil. Teď už se snad začíná zase rozjíždět. Naštěstí,“ naznačil, že to nešlo hladce. A kolegyně Eva to potvrdila. „Potom bylo zapotřebí si na sebe zase zvyknout,“ říká. „Ale šlo to samo,“ dodala.

Specialisté: Eva Leimbergerová v kůži videoblogerky!

Video se připravuje ...

Dejdar bojoval

Nedávno s tím bojoval i sám Martin Dejdar. „Nejtěžší pro mě byl nástup do Specialistů. Věděl jsem, že už je to rozjetý,“ tvrdí. Zvládnout musel i náročné scény. „Náročné jsou všechny, hlavně když po vás někdo střílí. Ale zase je šance, že vaši postavu někdo zraní a ona se pak bude léčit. Pro herce jsou nevysněnější takové role, jako měl třeba Denzel Washington ve Sběrateli kostí. Hned v úvodu mu přerazili páteř a on pak celý film leží v posteli a hýbe jen bradou,“ dodal. Specialisty sledujte už dnes večer od 20.20 na TV Nova.

Muž bez paměti, 1. díl

V nemocnici leží těžce zraněný Boris Mlynář, který trpí totální ztrátou paměti. Na těle má nacistické tetování. Pro důvodné podezření z neonacismu je k vyšetřování povolán také šéf oddělení extremismu Pavel Patera. Mlynářovi se podaří z nemocnice uprchnout a chvíli poté je v noclehárně zavražděn starý vrátný. Mlynář se pověsí na Janu a snaží se ji přesvědčit, že ho chce někdo zabít. Tvrdí, že v tom má prsty policie. Zbylí Specialisté spolu s Paterou objeví další mrtvolu ve zchátralé budově poblíž Kunratického lesa, která má spojení taky s neonacistickou scénou...

Změny v obsazení

Sestava Specialistů prošla kompletní obměnou. Aktuálně kriminálku vede svérázný, nekompromisní a ne vždy dobře naladěný major Strouhal (Martin Dejdar). Jeho protipólem je klidný a vyrovnaný kapitán Kovář (Jiří Hána). A v týmu policistů nechybí ani žena. Kapitánka Šafářová (Eva Leimbergerová) to zpočátku neměla vůbec jednoduché. Strouhalovi byla přidělena shora, což jí často a rád dával najevo. O svých profesních i lidských kvalitách ho tedy musela postupně sama přesvědčit. Benjamínkem týmu je kapitán Tomáš Beran (Jacob Erftemeijer), bývalý vojenský policista, který se s věcmi příliš nemazlí.

Specialisté: Ty hrůzy se vás dotknou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
domino22
31. 8. 2020 • 10:03

kvůli Dejdarovi se už nedí­váme­....­....­....­...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.