Pavol Habera je už dvacet let šťastně zadaný s topmodelkou Danielou Pešťovou, před setkáním s osudovou ženou byl ale zpěvák už jednou ženatý. Z manželství má porotce Superstar dceru Zuzanu, díky které je už i dědečkem. Daniela Pešťová má též z předchozího vztahu jedno dítě, syna Yannicka, který žije trvale v zahraničí.

Spolu pak dvojice zplodila ještě dceru Ellu a syna Paula Henryho. Nejmladšímu Henrymu je dnes dvanáct let a jeho sestra Ella před týdnem dovršila plnoletosti.

Ačkoliv Habera příliš často své soukromí nesdílí a je spíše tajnůstkář, na narozeniny dcery jako správný pyšný otec roztál. Hvězdný porotce na Instagramu po delší době ukázal, jak jeho holčička vyrostla.

Tatínkova holčička

Podobu Ella podědila po tatínkovi, blond vlasy a modré oči má po mamince. Světlou barvu vlasů nedávno obarvila na téměř černou a také se nechala radikálně ostříhat. Extravagantní krátký účes a uhrančivé oči ocenili sledující Habery, kteří nešetřili chválou! "Krásná slečna, konečně jste se vyfotil s dcerkou," kvitují fanouškové zpěváka foto z rodinného alba.

V galerii najdete, jak šel čas s Ellou Haberovou, od narození do jejích osmnáctin.