POZOR: Prvňáčci v Chomutově mohou přijít do školy v doprovodu jen dvou osob! Ty musí mít roušky
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Vzhledem k současné epidemiologické situaci a doporučení Krajské hygienické stanice, bude vítání prvňáčků v chomutovských základních školách probíhat v upraveném režimu.

Shromáždění prvňáčků a jejich doprovodu před školou bude probíhat v odlišném čase, který určí ředitel konkrétní školy. Informace o čase bude zveřejněna na webových stránkách školy.

„Žádáme rodiče o dodržení stanoveného času setkání, tak aby nedocházelo ke kontaktu s ostatními žáky školy. Do školy bude umožněn vstup pouze žáka v doprovodu dvou osob, které budou mít ochranu úst a nosu,“ upozornil náměstek primátora pro školství Milan Märc a dodal, že děti a zaměstnanci školy roušku mít nemusí.

Ostatnímu případnému doprovodu nebude vstup do objektu školy umožněn. „Chápeme, že se jedná o velmi významný den, nicméně musíme stále dbát na co možná nejvyšší míru bezpečnosti pro všechny žáky školy, pedagogy i rodiče. Proto je eliminace počtu lidí, kteří do školy najednou vstupují, nezbytným krokem,“ dodal náměstek Märc.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru