InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Domácí premiéra s nulou! Lom přehrál Berounské s přehledem

Novým kapitánem Lomu je David Neužil. Také ve druhém zápase sezony dovedl tým k vítězství. Stejně jako v Rokycanech se i doma proti Berounu zapsal mezi úspěšné střelce. , Autor: Josef Janda

Novým kapitánem Lomu je David Neužil. Také ve druhém zápase sezony dovedl tým k vítězství. Stejně jako v Rokycanech se i doma proti Berounu zapsal mezi úspěšné střelce.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Historicky první domácí divizní zápas sehráli fotbalisté Sokola Lom v neděli odpoledne na táborské Svépomoci. Nováček divize projevil trochu nervozity, nicméně ofenzivní sílu Lomu nedokázali hosté z Berouna ubránit. Už v prvním poločase skórovali Jan Chotovinský a Marek Novák a razítko na vítězství 3:0 přidal ve druhé půli z penalty David Neužil. Lom tak potvrdil příslušnost ke stoprocentní divizní čtyřce a v sobotu 5. září od 17 hodin bude bojovat v Soběslavi o pozici druhého nejlepšího týmu v regionu.

 

TJ Sokol Lom – Český lev-Union Beroun 3:0 (2:0), branky: 23. J. Chotovinský, 45. M. Novák, 65. (z pen.) Neužil, rozhodčí Šedivka – Dujsík, Braun, ŽK (3-3): 60. Slavík, 66. Šimák, 71. M. Novák – 15. Lhotka, 64. Pipiška, 84. J. Počta, 260 diváků.

Lom: Matoušek – K. Chotovinský (81. Voneš), Kosobud, J. Chotovinský, Smetana (46. Vysušil), J. Rabiňák (68. Do Trung), M. Novák, Šimák (68. M. Rabiňák), Slavík, Grobár, Neužil (76. Bosnyak).

Beroun: Šebek – Pelikán, Pipiška, D. Počta, J. Počta, Sklenář, Lacina, Lhotka, Břížďala, Soukup (60. Melecký), Poslední (55. Krůta).

Ve středečním Týdeníku Táborsko promluví trenér Lomu Marek Císař. Jak vnímá první domácí utkání? V čem byl mezi týmy největší rozdíl? A co čeká od příštího duelu v Soběslavi?

Posila Lomu Martin Slavík se rozpovídá o nervozitě před vlastními fanoušky a ozřejmí, proč se hosté nedokázali prosadit. Jaké má v dresu Lomu cíle? A jak se těší na derby v soběslavi?

Chybět nebude ani oblíbená glosa fotbalového experta Týdeníku Táborsko Karla Ilčíka.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace