Herečka Veronika Žilková pořádně napálila své fanoušky! I když možná trochu nechtěně… Rozhodla se totiž s několika desítkami tisíc svých příznivců na sociální síti podělit o společnou fotku s tanečníkem Markem Dědíkem, jehož tvář byla dlouhá léta spojována se soutěží StarDance …když hvězdy tančí. Do finále doprovodil například herečku Jitku Schneiderovou (47) či Pavlu Tomicovou (58).

Snímek jako takový by nejspíš nikoho nezmátl, jenže herečka, která si získala početnou základnu obdivovatelů svým působením v parodické sérii Tele Tele, je zmátla popiskem „tentokrát StarDance vyhrajeme! Dědík – Žilková, pár číslo 5.“ Tato dvojice totiž v oblíbené taneční show jednou soutěžila – a to před dobrými deseti lety, tedy v roce 2010. Tehdy však vypadli hned v prvním kole, a tak je možné, že se do paměti diváků až tak výrazně nezapsali, a mnozí na to dokonce úspěšně zapomněli.

VIDEO: Veronika Žilková po návratu do Česka: Z domu vystěhovala syna i s těhotnou přítelkyní!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková po návratu do Česka: Z domu vystěhovala syna i s těhotnou přítelkyní! David Turek, Aleš Brunclík

Pod příspěvkem na instagramu se to ihned začalo hemžit gratulacemi. „Budu držet palce! Určitě vyhrajete! Těšíme se!“ psali jí nadšení fanoušci. Nejspíše si v té radosti ani neuvědomili, že tento rok se StarDance vůbec konat nemá, a slavné tváře našeho šoubyznysu si zatančí až v roce 2021.

Situaci proto musela mírnit až sama Žilková, která rázně reagovala slovy „to je VTIP! Natáčíme jen do seriálu taneční soutěž,“ vysvětlila. Podle zbytku osazenstva na vesnické zábavě šlo o natáčení primáckých Hvězd nad hlavou, právě vznikajícího šestnáctidílného seriálu z venkovského prostředí, v jehož hlavní roli zazáří Tereza Kostková (44).

VIDEO: Ze seriálu Kameňák: Veronika Žilková v podprsence!

Video
Video se připravuje ...

KAMEŇÁK: Veronika Žilková v podprsence! 

Fotogalerie
56 fotografií