Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co nás čeká v třetím Ant-Manovi?


ikona
Spooner
ant-manEvangeline Lillymarvelpaul ruddpeyton reedwasp
Co můžeme očekávat od návratu nejmenšího marveláckého hrdiny? 

Asi všichni víme, že Ant-Man nikdy nepatřil mezi ty nejúspěšnější hrdiny marveláckého universa. Naopak, jednalo se spíše o menší filmy a jednohubky, které v porovnání s Avengers či Iron Manem vydělávaly spíše drobné. Jenže i tenhle sympaťák s tváří Paula Rudda si získal (i díky hezky vytěžené účasti v Avengers: Endgame) velkou základnu fanoušků a s třetím dílem se tak nějak počítá. Oficiální datum premiéry sice u Marvelu ještě nestanovili a v následujících letech už mají kalendář dost nabitý, režisér Peyton Reed už se ale dalšímu sequelu podepsal a dřív nebo později zkrátka dorazí. A jak se zdá, Marvel s ním má možná větší plány než v případě předcházejících snímků.

reklama]

Peyton Reed se totiž v jednom rozhovoru rozpovídal o tom, že by nás v trojce mohla čekat trochu odlišnější podívaná. Režisér, jenž na scénáři v posledních měsících stále pracuje, slibuje mnohem větší a rozlehlý film, v němž se podle všeho hlavní hrdina podívá za hranice San Francisca a dost možná se bude cestovat i mezi více lokacemi. Reed navíc doplnil, že další pokračování bude po vizuální stránce zcela odlišné a nejspíš se v tomto ohledu tvůrci více vyblbnou. Což by zase naznačovalo, že bychom se tentokrát mohli ještě více podívat do kvantové říše, jež podobné vizuální odlišení nabízí. 

Tyto informace už ale režisér i Marvel samozřejmě drží pod pokličkou. Už dříve pak tvůrce potvrdil, že Ant-Man rozhodně nebude jediným hlavním hrdinou snímku. Jeho láska a parťačka Wasp v podání Evangeline Lilly by totiž měla dostat na plátně úplně stejně prostoru, což po dvojce není vůbec překvapivé. Ano, zase tolik toho Peyton Reed neprozradil. I z těchto náznaků se ale zdá, že bychom mohli se v této sérii mohli dočkat menších a příjemných změn. A že Ant-Man už možná nebude tím malým filmem v MCU.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace