Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Paramount odložil spin-off G. I. Joe i pátý Vřískot. Kdy se filmů dočkáme?


ikona
do_Od
G.I.JoekoronavirusodkladParamount PicturespremiéraScreamSnake EyesVřískot
Studio Paramount překopalo svůj filmový kalendář. Kdy dorazí antihrdina Snake Eyes a pátý Vřískot? 

Letošní filmový kalendář je opět o něco chudší. Studio Paramount Pictures totiž oficiálně přesunulo premiéru snímku Snake Eyes na říjen příštího roku. Spin-off akční série G. I. Joe s Henry Goldingem v hlavní roli se tak do kin podívá o celý rok později – snad to čekání bude stát za to. Odsunul se taky pátý Vřískot s Courteney Cox a Davidem Arquettem. Film od režisérů Krvavé nevěsty měl dorazit někdy během příštího roku, nakonec se ale posunul až leden 2022.

Spolu s tím studio rovněž oznámilo, že posouvá taky další snímek v sérii Paranormal Activity. Již sedmý film tak dorazí oficiálně až 4. dubna 2022. Paramount letos rovněž spoustu filmů odprodal, mezi nejzásadnější asi patří Žena v okně (Netflix), The Trial of Chicago 7 (Netflix), Without Remorse (Amazon) a Lovebirds (Netflix) – v nejisté sezóně jako je ta letošní vlastně pochopitelný krok pro studio, které nemá po ruce obří streamovací službu a potřebuje generovat alespoň nějaký zisk. Tak aspoň že to pokračování Tichého místa dorazí na velké obrazovky, i když až na jaře příštího roku. Mezitím otazníky stále visí nad novou bondovkou, Wonder Woman a Dunou. Co myslíte, měly by filmy studia odložit, nebo jste připraveni na ně vyrazit do kina už letos?

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace