Slavia zúžila kádr o tři jména. Valík a Holý už si našli jiné angažmá

Foto: David Vošický, hc-slavia.cz

Soupiska Slavie prochází jedenáct dnů před startem Chance ligy dalšími škrty. S týmem se alespoň na čas rozloučí obránci Ondřej Holý s Dominikem Valíkem a útočník Dávid Kohút (na fotce).

Jak už jsme informovali, dvaadvacetiletý Valík odchází na hostování do rodné Třebíče.

Dvacetiletý odchovanec Holý, který se do Slavie v létě vrátil na zkoušku z Nové Paky, bude další zkušenosti sbírat ve druhé lize. Neposílí ovšem Příbram či Novou Paku, kde působil dřív, nově oblékne dres konkurenční Kobry.

Kde bude působit slovenský útočník Kohút, to zatím není známo. Hledá si nové angažmá. Dvaadvacetiletý forvard byl v uplynulé sezoně stabilním členem základní sestavy Slavie – naskočil do 44 prvoligových utkání, v nichž získal jedenáct bodů (4+7).

Slavia o odchodu zmíněného tria informovala ve stejný den, kdy potěšila fanoušky návratem Tomáše Šmerhy. Fenomén loňské sezony v květnu posílil Spartu, tam je však ale velká konkurence. Šmerhovi nepomohlo ani zranění během letní přípravy. Pokud tedy nebude v extralize dostatečně vytížený, rozehraje se ve Slavii (víc informací v tomto článku).

Aktuální kádr HC Slavia Praha

Brankáři: Roman Málek mladší, Martin Michajlov.

Obránci: Milan Antoš mladší, Jindřich Barák, Tomáš Duda, Tadeáš Hejda, Mikuláš Hovorka, Daniel Krejčí, Jan Novák, Michal Steinocher, Václav Veber.

Útočníci: Jaroslav Bednář, Jaroslav Brož, Jiří Doležal mladší, Petr Kafka, Daniel Kružík, Filip Kuťák, Martin Ondráček, David Šteiner, Daniil Petrov, Marek Tomica, Filip Vlček, Daniel Vrdlovec, Robin Všetečka, Tomáš Šmerha.

Foto: hc-slavia.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz