Ondra Vlček je zvláštním fenoménem na sociálních sítích. Patří totiž mezi kontroverzní postavičky, které mají skoro stejný počet odpůrců jako fanoušků. A je dost možné, že těch takzvaných „haterů“ teď bude mít zase o něco více.

Před nějakým časem kolem sebe rozvířil vody tvrzením, že randí se třináctiletým děvčetem, a okamžitě se na něj snesly nadávky a urážky, že je pedofil. Ondřej o jejich vztahu natočil video, kde všem vysvětloval, že mezi nimi je čistá, dětsky romantická láska. „Já tady nikomu z vás nemám potřebu dokazovat, že spolu nespíme nebo nemáme nic, co bychom mít neměli. Co maximálně děláme, je, že se držíme za ruku nebo si dáváme pusu,“ hájil se Ondřej.

Brzy otočil a prohlašoval, že pod nátlakem rodičů a followerů si raději dají pauzu a počkají, než bude dívce, s níž už dokonce bydlel a nejednou se nechal slyšet, že s ní plánuje svatbu, patnáct let. Dětsky nevinná láska, pokud mezi nimi vůbec kdy byla, však vyšuměla, přestože Verča nakonec patnácti let dosáhla. Skončili spolu jednoduše proto, že dívku už nebavilo s populárním youtuberem natáčet videa. Vlček pak tvrdil, že ho dívčin bratr napadl a ušetřil mu několik ran do obličeje, jenže nikdo neuvěřil, že nejde jenom o podvod pro zvýšení zájmu diváků. A nyní se mu povedlo posunout laťku ještě níž…

VIDEO: Ondřej Vlček na akci Utubering

Třiadvacetiletý youtuber totiž natočil video, na němž je s patnáctiletým chlapcem Matějem, jenž je jeho dlouholetým fanouškem, a tvrdí, že jsou pár. I když, jak záhy vyjde najevo, jsou spolu teprve jeden den a ještě si nedali ani pusu. „Já jsem byl takový trošku zmatený, v jednu dobu, tak jsme se dali dohromady trošku jinak než pusou… nechci zabíhat do detailů, ale prostě jsme se objímali,“ vysvětloval Vlček. Pointa téměř dvacetiminutového videa byla však jasná: známý youtuber si dělal jenom legraci. „Tohle video berte s hodně velkou nadsázkou, a pokud na to budou nějaké reakce, tak si myslím, že to budou brát ze srandy,“ dodává nakonec s širokým úsměvem.

Jenže tentokrát narazil. Sledující mu nyní ostře vyčítají, že tímto způsobem ze sebe nejenomže dělá internetového „trolla“, ale rovněž zesměšňuje LGBT komunitu. Tím spíše, že v minulosti se opakovaně vyjádřil na téma homosexuality ve smyslu, že to je nemoc. „Reálně je neskutečně zajímavé sledovat, jak efektivně jsi schopný snižovat dno CZ youtube. K videu se moc říct nedá. Vytáhnout LGBTQ kartu pro legraci, abys přitáhl další ždibek pozornosti, je yikes. Degraduje to problematiku tohoto tématu, ale to ti stejně nemá cenu vysvětlovat,“ píší mu rozezlení diváci.

„Tohle je největší ubohost. Fake coming outy nejsou dobrý, ještě k tomu, když je to podle tebe psychická porucha. Vážně, čím dál tím větší averzi k tobě mám,“ neberou si servítky. Mnozí rodiče by se nejspíše hodně divili, kdyby věděli, čemu se smějí jejich děti...

VIDEO: Chyceno v síti: Youtuber Datel vydělává až 250 tisíc měsíčně!

Video
Video se připravuje ...

Chyceno v síti: Youtuber Datel vydělává až 250 tisíc měsíčně! David Turek, Jan Jedlička, Lukáš Červený

Fotogalerie
18 fotografií