Na první pohled je to milé, něžné devatenáctileté děvče s romanticky dlouhými hnědými kadeřemi, co vypadá skoro jako křehká, bezbranná princezna. Přesto však v muzikálové hvězdě Nelly Řehořové dřímá akční hrdinka, která má pro strach uděláno! „Je to tak. I navzdory koronaviru jsem úspěšně odmaturovala - a v říjnu nastupuji na vysokou školu, kde budu studovat obor kriminalistika,“ prozradila totiž nečekaně. Místo toho, aby se viděla na prknech, která znamenají svět, ona by nejraději naháněla po ulicích drogové dealery, zatýkala lumpy a řešila krvavé mordy!

Jak sama připustila, tohle rozhodnutí není šokující jenom pro její příznivce a fanoušky, dost jím zaskočila i své blízké okolí. Všichni nejspíš čekali, že se vydá na konzervatoř, aby uplatnila svůj talent... „Moji přátelé byli hodně překvapeni tímhle výběrem, ale mě to hodně zajímá, sleduji filmy s touto tématikou, ráda čtu detektivky, prostě vždycky mě to ke kriminalistice táhlo, takže volba byla jasná. A do budoucna posílám vzkaz: Kriminálníci, třeste se,“ smála se sympatická zpěvačka.

VIDEO: Producent muzikálů Oldřich Lichtenberg: O konci divadel v Česku! 

Video
Video se připravuje ...

Producent muzikálů Oldřich Lichtenberg: O konci divadel v Česku! Markéta Reinischová

„Těším se na studia i nové role a příležitosti v showbyznysu,“ dodala mladá kráska, pro kterou teď bude největší výzvou sladit náročné studium se slušně rozjetou kariérou. „Přes léto zkoušíme muzikál Rebelové v Hudebním divadle Karlín, kde hraji Bugynu a moc mě to baví, chystají se zkoušky dalšího muzikálu, tentokrát v divadle Broadway, Láska nebeská. Tyhle moje nové role jsou trošku jiné než třeba v Kvítku mandragory, Kocourovi v botách nebo Muži se železnou maskou, ale vítám to a moc se těším,“ dodala krásná Nelly. Nezbývá nic jiného, než jí držet palce, aby jí tohle zapálení vydrželo co nejdéle!

VIDEO: Zdeněk Hrubý o muzikálu Robinson: Proč se měnil režisér?

Video
Video se připravuje ...

Zdeněk Hrubý o muzikálu Robinson: Proč se měnil režisér? David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
23 fotografií