On the Rocks: Bill Murray zachraňuje manželství své dceři

Apple TV+ zveřejnil první trailer pro připravované drama s komediálními prvky On the Rocks. Ne nadarmo se říká, že si dcera hledá manžela podle vzoru svého otce. Když má Rashida Jones podezření, že ji manžel podvádí, zajde za svým otcem Billem Murraym, který se rozhodne její manželství zachránit.

Laura je pracující matka, která má bezvadného manžela, alespoň si to myslí. Podezření narůstá v době, kdy její manžel Dean začíná z práce chodit čím dál později a častěji odjíždí na pracovní schůzky mimo město. Laura se proto sejde se svým šarmantním otcem Felixem, který v minulosti byl několikrát nevěrný své manželce, aby jí pomohl zachránit manželství. Felix s Laurou započínají vyšetřování a aniž by to tušili, jejich vztah otce a dcery se stává čím dál silnějším.

Za režií a scénářem k filmu stojí úspěšná tvůrkyně Sofia Coppola, na kterou by platilo přísloví „dcera svého otce“. Jejím otcem je totiž slavný režisér Francis Ford Coppola. Sofia ve filmovém světě zabodovala se snímkem Ztraceno v překladu z roku 2003, za který si odnesla Oscara pro nejlepší původní scénář.

V hlavních rolích snímku On the Rocks se představí Bill Murray, Rashida Jones, Marlon Wayans, Jenny Slate, Jessica Henwick a další.

On the Rocks přichází na Apple TV+ v říjnu 2020.

On the Rocks