Matějů nechce hrát Serii B a rád by změnil působiště: Věřím, že by se to mohlo povést

Matějů nechce hrát Serii B a rád by změnil působiště: Věřím, že by se to mohlo povést

Čtyřiadvacetiletý bek Aleš Matějů, jenž na právě probíhajícím reprezentačním srazu nahradil zraněného Filipa Nováka, usiluje o to, aby nemusel hrát v příští sezoně Serii B, kterou už si vyzkoušel v soutěžním období 2018/2019.

Do ní odchovanec Příbrami zahučel společně s Mario Balotellim, Jaromírem Zmrhalem a spol. v barvách Brescie, se kterou by se ovšem mohl v dalších týdnech rozloučit...

"Chtěl bych změnit působiště. Bude záležet na mnoha okolnostech, ale věřím, že by se to mohlo povést," nechal se v interview pro idnes.cz slyšet explzeňský obránce, který v nejvyšší italské soutěži odehrál 31 duelů.

Právě na Serii A pomýšlí i v ročníku 2020/2021 a doufá, že by se mu mohl nějaký klub ozvat. Pakliže se tak nestane, na stadionu Maria Rigamontiho bude pokračovat v plnění smlouvy.

"Uvidíme, co bude dál. Tým se musí semknout, aby se znovu vrátil do Serie A, ať už to bude se mnou, nebo beze mě," uzavřel na portálu idnes.cz zadák, jenž se dostal na Apeninský poloostrov z Brightonu, v jehož trikotu si však Premier League nikdy nezahrál a maximálně nastupoval za rezervu.

Sýkora o Poznani: Za tu krátkou dobu pozoruju, že jde o výborný klub, v němž vše funguje úplně fantasticky