Rašilov požádal svoji seriálovou partnerku o ruku. Místo „ano“ přišly nadávky

Požádá svoji seriálovou partnerku Mery, kterou hraje Sabina Laurinová, o ruku.

Rašilov požádal svoji seriálovou partnerku o ruku. Řekla mu sprosté slovo

Chvíle, na kterou ženy čekají a muže stresuje. K žádosti o ruku se ve středečním díle seriálu Sestřičky rozhoupe Saša Rašilov alias MUDr. Michal Tomášek. Reakce jeho vyvolené Mery, kterou hraje Sabina Laurinová, ale bude jiná, než čekal. Herci ji navíc ještě o poznání okořenili.

Láskyplná objetí, polibky a šťastné „ano“. Klasický scénář každého romantického filmu nebo seriálu se ve středu večer v Sestřičkách konat nebude. Místo tradičního „ano“ totiž vrchní sestře Mery ulítne z úst „ty vole“.

Ačkoli Mery doktora Tomáška miluje, žádost o ruku si představuje jinak. Tomášek, který se zotavuje z náročné operace, při níž málem zemřel, bere žádost o ruku jako racionální krok k zabezpečení své dcery Markéty. A to se Mery pochopitelně nelíbí.

Zásadní scénu ve vztahu svých seriálových postav Sabina Laurinová a Saša Rašilov spolu s režisérem Liborem Kodadem dlouze ladili. „Vznikla z toho scéna, u které jsme se se Sašou dobře bavili. Dostali jsme prostor pro improvizaci a to nás herce baví. Samozřejmě se držíme scénáře a dialogů, ale jsme vždycky rádi, když je můžeme trochu okořenit. Zvlášť když je točím se svým spolužákem z konzervatoře. Se Sašou se známe spoustu let,“ vysvětlila Laurinová.

Vložila snad do scénáře osobní zkušenost? A jak se dívá na tradici, podle které by do roka a do dne od zásnub měla přijít svatba? „Já mám tradice ráda, řadu z nich dodržuji, ale v tomhle směru jsem ji nedodržela nikdy,“ směje se herečka.

Jestli to nakonec Michal s Mery „skoulí“ a diváci se dočkají happy endu, nebo přijde tvrdý rozchod, se diváci Sestřiček dozvědí už ve 20.15 na Primě.

Tagy: