Petr Čadek o závodech v Trenčíně

Richard Karnok

Havířovský závodník Petr Čadek startoval na mezinárodních závodech v Trenčíně, kterých součástí bylo mistrovství České a Slovenské republiky.

Petr Čadek:

Po vynechání Letní ceny, a tudíž propadu v pořadí slovenského mistrovství jsem netrpělivě vyhlížel Trenčín.
Trat velmi podobná té z loňska, dávala tušit velmi rychlých závodů. Bohužel stále se nám nedařilo vyladit Ferrari, když nás dvakrát v tréninku zastavila porucha, tudíž to musel odtáhnout Blesk sám. Po trénincích jsem se pohyboval na hranici první desítky s čím jsme nebyli vůbec spokojeni. Do kvalifikace jsme se snažili ještě změnit nastaveni, ale nevedlo to k ničemu a já obsadil až 11. příčku.

První závod startoval v sobotu odpoledne s já po boji skončil na 9. místě. Spokojenost stále nebyla. Asi mne probrala noční vichřice, neboť jsem se ráno cítil lépe a po znovu stávkujícím Ferrari a po dvoukilometrové procházce s ním, když znovu začal stávkovat jsem se probudil úplně. Po startu jsem se probojoval na pátou příčku a tu si tři kola držel. Poté mne na dlouhé rovině předjel Peter Rauch. Následoval velký boj o šestou příčku s Kubou Novákem, Alešem Kalmanem a Josefem Svobodou. Všechno tak trochu rozhodli kolaři. Já se za jedním zdržel a Aleš s Pepou mne dostali. Pokusil jsem se jim to vrátit na brzdy, ale Pepa mi zkušeně nenechal ani centimetr místa a já to musel zahodit abych do něho nevrazil. Než jsem motocykl sebral byli kluci pryč a já aspoň dojel na 12. místě.

Další závody nás čekají již tento víkend v Dymokurech. Poté již na mem oblíbeném Slovakia Ringu.
Závěrem poděkovaní pořadatelům v čele s Milošem Balážem a Richardem Karnokem. A také samozřejmě Michalovi z ETS za přímou podporu, GM, Zevos, wusa teamu a samozřejmě rodině. Děkuji a na dalších závodech full gazz (y)

Správa Petra Čadka
Foto: Pavel Salaba

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *