.

. Zdroj: archiv firem

.
Biočisticí micelární voda pro všechny typy pleti Nuxe, 200 ml, 369Kč, www.notino.cz
...
.
.
8
Fotogalerie

Zářijové kosmetické novinky, které si nesmíte nechat ujít!

Udělejte si v září radost novinkami, které teprve před pár dny dorazily na kosmetický trh. Vybraly jsme pro vás ty nej!

Hydratační pudrový make-up, Shiseido

Brzy většina z nás přesedlá z lehkých BB krémů zpět na klasické make-upy. Co takhle tentokrát vyzkoušet novinku od japonské kosmetiky Shiseido v podobě hydratačního pudrového make-upu? Má lehkou krémovou texturu, odolává různým teplotám i vlhkosti a skvěle se přizpůsobí vaší pleti. Podle toho, jakého efektu chcete docílit, si vyberete, jestli make-up nanesete suchým nebo navlhčeným aplikátorem. Pokud hledáte produkt, který si ráno nanesete na pleť a večer bude vypadat stále perfektně, rozhodně ho vyzkoušejte!

.
. | Zdroj: archiv firem

Energizující perlové sérum Q10, Nivea

S novinkami přichází také stálice na kosmetickém trhu Nivea. Mimojiné rozšiřuje portfolio oblíbené řady Q10 Energy, a to o denní krém, oční krém, pleťovou kúru v ampulkách, textilní masku a v neposlední řadě o energizující perlové sérum, které bojuje proti známkám únavy a okamžitě osvěžuje a rozjasňuje pleť. Kromě toho sjednoduce odstín pleti, rychle se vstřebává do pokožky a nezanechává tak žádný lepivý pocit. Tohle sérum si zamilujete! A v kombinaci s denním krémem stejné řady bude výsledný efekt ještě znatelnější.

.
. | Zdroj: archiv firem

Opakovaně použivatelné kosmetické tampony, Annabelle Minerals

Věděla jste, že dost možná spotřebujete něco kolem 700 vatových tamponků ročně? Není právě teď čas na změnu? Vyzkoušejte novinku od polské značky Annabelle Minerals v podobě odličovacích tamponů, které můžete používat opakovaně. Jejich používáním šetříte nejen planetu, ale také vaše peníze. Přitom se na ně můžete opravdu spolehnout, protože zvládnou stejnou zátěž jako ty jednorázové. Odstraní dokonce i voděodolný make-up. Po odlíčení stačí tamponek umýt vlažnou vodou a mýdlem. Čas od času je klidně vyperte spolu s barevným prádlem v pračce.

.
. | Zdroj: archiv firem

Micelární voda Nuxe Bio

Značka Nuxe, kterou má většina z nás spojenou s ikonickým voňavým suchým olejem přichází s řadou Nuxe Bio. Certifikovaná bio kosmetika přináší produkty na tělo i obličej. Čištění a odlíčení pleti zajistí během pár minut micelární voda. Zároveň zbaví vaši pleť každodenních nečistot i odumřelých kožních buněk. Vyzkoušely jsme ji na citlivé pleti a tak můžeme s klidem říci, že nevysušuje pokožku a má zklidňující účinky. Pokračovat můžete sérem, lehkým fluidním krémem nebo naopak výživným nočním olejem.

Biočisticí micelární voda pro všechny typy pleti Nuxe, 200 ml, 369Kč, www.notino.cz
Biočisticí micelární voda pro všechny typy pleti Nuxe, 200 ml, 369Kč, www.notino.cz | Zdroj: archív firem

Oční krém, NeoStrata

Také americká dermokosmetika NeoStrata si připravila hned dvě zářijové novinky, a to univerzální pleťový krém a také jemný, zvláčňující oční krém s omlazujícím efektem. Ten je vhodný pro všechny typy pleti! A co umí? Redukuje tvorbu otoků a také viditelnost nežádoucích tmavých kruhů pod očima, omezuje tvorbu drobných linek, ale zároveň i zjemňuje hluboké vrásky a v neposlední řadě dodává jemné pleti v očním okolí dostatečnou hydrataci. A jako příjemný bonus podporují obsažené peptidy tvorbu kolagenu, který posiluje křehkou a zranitelnou kůži kolem očí.

.
. | Zdroj: archiv firem

Osvěžující sprchový gel z bezinkových květů, dieNikolai

Osvěžujících ovocných a květinových sprcháčů se rozhodně nemusíte vzdát ani teď, když léto pomalu končí. Naopak si ho díky nim prodloužíte a během sprchy nebo koupele zavzpomínáte na letní zážitky. Ponořit se do letních dní vám spolehlivě pomůže sprchový gel s vysokým obsahem sirupu z bezinkových květů a plodů, oleje z hroznových jader a biodynamického vína Veltlin od rakouské biodynamické kosmetiky dieNikolai. Sprchový gel dodá pokožce potřebné živiny, ale zároveň potěší i mysl. Navíc ho díky vyjímečnému složení a okamžitému vstřebávání můžete využít i k mytí vlasů.

.
. | Zdroj: archiv firem

Toaletní voda, Tom Tailor

Hledáte vůni na konec léta a začátek podzimu, díky jehož vůni si na maxium užijete dozvuky letní měsíců? Máme pro vás tip! Vyzkoušejte toaletní vodu Tom Tailor, jejíž vůně je plná radosti ze života a ženskosti. Obsahuje svěží tóny broskve, zázvoru, bergamotu, růže, frézie nebo třeba švestky. Flakon je moderní a elegantní - připomíná diamanty.

.
. | Zdroj: archiv firem