Tereza Kostková, hlavní tvář nového seriálu TV Prima Hvězdy nad hlavou: Myslím, že se diváci mají na co těšit

Na rozdíl od minulých prázdnin, kdy se herečka Tereza Kostková se svým manželem, slovenským režisérem Jakubem Nvotou a synem Toníkem vydala v karavanu, který sama řídila, na dobrodružnou cestu do Francie, letošní léto měla pracovní. Natáčení nového seriálu z venkovského prostředí si moc užívala a podle ní se bude líbit i divákům.

Letošní léto strávila Tereza převážně na Rokycansku, kde se natáčí chystaný seriál TV Prima z venkovského prostředí Hvězdy nad hlavou. V něm hraje ústřední postavu veterinářky Lucie. „Loňské prázdniny byly úžasné. Rok jsme se na to chystali, ujeli jsme asi 3 700 kilometrů. Já byla šťastná, že jsem mohla zastávat funkci řidiče, což mám po tátovi, a můj muž byl skvělým sparingpartnerem na navigaci. Ale i letošní léto, byť je hodně pracovní, si užívám,“ uvedla Tereza Kostková.

Syn ji už nepotřebuje

Doma má Tereza maximální podporu. „Synovi Toníkovi je třináct, takže mě už nepotřebuje mít každý den u sebe. Ale párkrát tam na natáčení se mnou byl. V jedné scéně se i mihne. Navíc výhoda je, že to mám domů blízko a můžu jezdit na otočku. Dopravuji se sama, řídit auto je pro mě skvělý relax. Cestou si přeříkávám svůj text, přemýšlím o roli. Myslím, že se diváci mají na co těšit. Scénář je skvěle napsaný. Bude to celkem šestnáct dílů. Začali jsme na konci května a točit budeme až do října,“ prozradila nám dobře naladěná herečka.

Veterinářky jí sednou

Zajímavostí je, že veterinářku představovala i v předchozím seriálu TV Prima Temný kraj. „Že by mi tato profese byla souzená? (smích) To ne. Ale zvířata, tedy kromě pavouků, miluji. Doma máme pejska a hada. V této nové roli hodně natáčím s koňmi, kozami, krávami a je to pro mě velký zážitek. Máme kolem sebe poradce, takže je to bez problémů,“ dodala.

Spokojené manželství s Kubíkem

Manželství se slovenským režisérem Jakubem Nvotou, za kterého se provdala před dvěma lety, si nemůže vynachválit. „Kubík je vnitřně energický člověk, v tom si vyhovujeme. V domácnosti rozdělené úlohy nemáme, všechno tak nějak přirozeně plyne,“ popsala spokojeně.

Soukromí a sociální sítě

Přestože se ráda označuje za starou školu, svět sociálních sítí se jí nevyhnul. Má Facebook i Instagram, kde má téměř sedmdesát tisíc fanoušků. „Používám je ale pouze kvůli práci, propagaci toho, co zrovna dělám. Pro mě je to taková nástěnka, kam pověsím jenom to, co chci. Soukromí tam zásadně neřeším,“ prohlásila herečka.

Kromě chystaného romantického komediálního seriálu Hvězdy nad hlavou můžete Terezu Kostkovou vidět i v nejúspěšnějším českém filmu Ženy v běhu. Nepropásněte jeho televizní premiéru 5. září ve 20.15 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.