Polidarův návrat k Litavce? My bychom byli všemi deseti pro, vzkazuje příbramský šéf

Polidarův návrat k Litavce? My bychom byli všemi deseti pro, vzkazuje příbramský šéf

První muž Příbrami Jaroslav Starka tuší, že se v nejbližší době nebude moci "zahojit" prodejem některého z talentů, aby pomohl těžce se rodícímu středočeskému rozpočtu a zároveň nemá dobrou zprávu pro hlavního trenéra Pavla Horvátha, jemuž ani nikoho nekoupí.

"Na obzoru nic takového nevidím. A jedno vím úplně jistě. A sice že určitě nebudeme nikoho kupovat,“ pronesl na webu seznamzpravy.cz prezident sedmnáctého týmu Fortuna:ligy.

Jedinou cestou jsou hostování, s tím, že on sám osobně stojí o svého odchovance Matěje Polidara, jenž patří Spartě. "Většina klubů je na tom podobně, obchody se netočí, hráči se leda půjčují na hostování. A Polidar? My bychom samozřejmě byli všemi deseti pro. Otázka ale je, jak si to vyhodnotí Sparta. Řekli mi, že záleží na tom, aby byl zabezpečen jeho sportovní růst. Tak ať si zváží, jestli pro Matěje bude lepší, když u nás bude hrát ligu pravidelně, nebo jinde čekat, jestli dostane příležitost třeba jen zřídkakdy," pokračoval na seznamzpravy.cz mimořádně ostřílený funkcionář.

Klub sídlící u řeky Litavky se musel nedávno kvůli úsporám rozloučit i se zadákem Lukášem Pazderou, s nímž muselo vedení rozvázat dohodu. "Je to hrozně hodný kluk, ale prostě trochu dražší- Úplně v klidu jsme se spolu domluvili a smlouvu rozvázali. Ale bohužel, bylo to potřeba. Ekonomicky to teď pro nás není jednoduché. A těch 250 až 300 000 korun, co vydáme měsíčně za testy na Covid-19, nám v kase prostě chybí,“ posteskl si čtyřiašedesátiletý Starka, jehož slova nabídl portál seznamzpravy.cz.

Ligový speciál Hattrick 2020/2021 nabízí pět stran o každém klubu i 18 rozhovorů