Anděl a další tři hráči Pardubic nastoupí za Vrchlabí

Foto: Facebook HC Dynamo Pardubice

V sestavě Vrchlabí pro čtvrteční utkání se Slavií se nově objeví obránce Martin Bučko a útočníci Lukáš Anděl (na fotce) s Ondřejem Machalou a Tomášem Zemanem.

„Uvažujeme o jejich střídavých startech pro náš tým, a tak vzhledem k silně narušenému programu Pardubic si u nás momentálně zahrají," objasňuje Vrchlabí na svém webu.

„V rámci možností a dohody s Pardubicemi bychom pak tyto hráče mohli využívat i v průběhu sezony," informuje Stadion.

Stadion s Dynamem úzce spolupracuje od této sezony. Spojuje je totiž jméno podnikatele Petra Dědka, který byl dlouho mecenášem hokeje ve Vrchlabí a teď je majitelem pardubického klubu.

Dynamo už do Vrchlabí poslalo třeba obránce Tomáše Linharta či útočníky Matouše Kratochvila, Ondřeje Matýse, Michala Machače a Michala Pochobradského.

Čas od času si za Vrchlabí může zahrát i výše zmíněná čtveřice.

Hlavně exjihlavský Anděl už je v Chance lize prověřeným jménem – v sezoně 2018/2019 byl s 53 body v top desítce kanadského bodování soutěže. Mladíček Zeman zase zaujal v letošní přípravě a vážně se přihlásil do boje o nominaci na juniorský šampionát.

Jak to na takovém turnaji chodí, na to se případně může poptat Machaly a Bučka, až spolu ve čtvrtek pojedou na zápas do pražského Edenu. Oba už totiž na tomto šampionátu startovali.

Aktuální kádr HC Stadion Vrchlabí

Gólmani: Jakub Soukup, Ondřej Holubec, Oliver Štěpánek.

Obránci: David Kajínek, Ján Niko, Tomáš Jirků, Tomáš Kynčl, Jakub Moník, Marek Voženílek, Tomáš Linhart, Jan Oliva, Daniel Blažej, Vojtěch Faltys.

Útočníci: Pavel Mrňa, Patrik Urban, Tomáš Nouza, Jiří Hozák, Martin Heřman, Ondřej Chrtek, Filip Moník, Radim Šlaicher, Albert Cerman, Lukáš Kučera, Ondřej Matýs, Michal Pochobradský, Michal Machač, Ondřej Rohlík, David Chalupa, Matouš Kratochvil.

Foto: Jiří Grulich, hc-kometa.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz