„Pořád se to učím,“ odpověděl Julian Záhorovský na otázku Blesku, jaké je trénování otcovské role zatím nanečisto. „Jedu v tom už půl roku a byl to pro mě teda nezvyk,“ nemá problém přiznat muzikant, že pro něj nebylo úplně snadné, aby se zapojil do výchovy malé Mii, kterou má Julianova Bára z předchozího vztahu. Zpěvák ale zároveň přiznává, že být vzorem malé lidské bytosti je skvělou věcí, byť zároveň i velkou zodpovědností.  

„Myslím si, že je to čím dál lepší. Musel jsem se uklidnit, nedělat kraviny a blbosti a víc se orientovat na výchovu. Mia je ale skvělá a chytrá. Žasnu, co někdy vymyslí. To by mě kolikrát ani nenapadlo. Myslím si, že se díky tomu i já hodně naučím,“ rozplývá se Julian Záhorovský, který ve svých pětatřiceti letech celkem přirozeně pomýšlí i na vlastní rodinu. A i když si dřív myslel, že nejprve se stane otcem a teprve až pak se ožení, teď se zdá, že se schyluje k zásnubám a svatbě. 

„Neřeknu, kdy to bude, ale pomalu už začínám nacvičovat koleno,“ naznačil zpěvák, že žádost o ruku je už na spadnutí a Bára je pro něj ta vyvolená. Že s ní Julian Záhorovský počítá do budoucna, dal jasně najevo nejen hezkými slovy, ale i tím, že dá na její názor. Když totiž Bára Julianovi řekla, že jeho blond odbarvené vlasy nejsou to pravé, extravagantního účesu se vzdal. „Přijde jí to teď dospělejší a rozumné. Tak jsem blond shodil rozhodně částečně i kvůli ní,“ přiznal zamilovaný Julian Záhorovský, který svou vyvolenou vyvedl na akci Dívka roku, a dodal: „Barča je skvělá holka. Věřím, že nám to vyjde!“   

 

VIDEO: Nová láska zkrotila Juliana Záhorovského: Shodil blond čupřinu a přestal dělat kraviny.

Video
Video se připravuje ...

Nová láska zkrotila Juliana Záhorovského: Shodil blond čupřinu a přestal dělat kraviny. Kisa Císařová

Fotogalerie
20 fotografií