Pirk bude operovat v Ordinaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pirk bude operovat v Ordinaci!

Přední český kardiochirurg Jan Pirk
Přední český kardiochirurg Jan Pirk (Foto: Michal Protivanský)

Kdyby se při středeční premiéře hry Vejšlap někomu něco stalo a majitel Ungeltu Milan Hein (74) se zeptal, zda je přítomen lékař, vstala by pomalu půlka divadla. Jen namátkou přišli rovnou tři profesoři – Jan Pirk (72), Pavel Pafko (80) a Petr Neužil (58).

Kardiologa Neužila kdysi přivedla Marta Kubišová (78), která zde odehrála stovky představení. Zachránil jí život, když prodělala infarkt. „Chodím sem rád. Dneska jsem se tak těšil, že jsem se celý den úplně zapomněl najíst,“ přiznal na večírku po premiéře primář Nemocnice Na Homolce. Naštěstí tu vždy mají vynikající domácí chlebíčky.

Vážený kardiochirurg Jan Pirk z IKEM hovoří o důležitosti včasné laické resuscitace.

 

Zato kardiochirurg Pirk si nedal ani skleničku. Pospíchal totiž domů, protože ho druhý den čekalo natáčení Ordinace v růžové zahradě 2, kde bude hrát sám sebe. „Přemluvila mě k tomu manželka Blanka, která je věrná divačka tohoto seriálu,“ svěřil o pauze svému kolegovi, břišnímu a hrudnímu chirurgovi Pafkovi. Na obrazovce se má poprvé objevit 29. října.

 

Jan Pirk rozhovor - o sběratelství:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
4. 9. 2020 • 12:07

Pirk v březnu 2020 k nošení roušek cit:

"Podle mne je to čistě politické rozhodnutí a s medicínou to nemá nic společného ! "
------------------------------------
K tomu dodávám já:
"Růžová ordinace " taky nemá s medicínou nic moc společného a je čistě na rozhodnutí Pirka, nikoli manželky jestli do seriálu vleze .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.