8 tipů na víkend na Mostecku! Podívejte se na letadla, slavnosti i zajímavou akci v parku
Na koni do školy vyrazily děti ve Svinčicích i vloni. Foto: archiv
Co se chystá

Mostecko - Několik zajímavých akcí se koná od pátečního večera až do pondělka v Mostě a okolí. Největší výběr z toho, co dělat ve volném čase, se nabízí o víkendu.

Informační centrum v Mostě připravilo pro lidi výběr z toho, kam vyrazit.

Host - česká premiéra

  • 4. 9. 2020 19:30, Městské divadlo v Mostě
  • Vstupné na premiéru: 240 a 270 Kč

Česká premiéra vynikající francouzské komedie o nezaměstnaném odborníkovi, který chce zoufale pracovat. Na strastiplné cestě za vysněnou pozicí však musí překonat různé překážky. Nedopatřením totiž souhlasí s tím, aby ředitel mezirezortních vztahů přišel k němu domů na večeři. A protože úspěšnost této večeře rozhodne o jeho přijetí, požádá o pomoc svého zkušeného a světem protřelého souseda, který dokáže vše vyřešit. Nebo ne?

Korozluky Fest 2020

  • 5. 9. 2020, Zámek Korozluky
  • Vstupné: v předprodeji 220 Kč, na místě 300 Kč

Po roce je pro Vás opět připraven oblíbený KorozlukyFest. Tentokrát se můžete těšit na spoustu zajímavých vystupujích, jako jsou Petr Kalandra Memory Band, Furyant, Laura a její tygři, Kobra Party Band Universal a Cumbal.
Předprodej vstupenek na minifestival zajišťuje The Most Café v Mostě.

Den otevřeného letiště

  • 5. 9. 2020 9:00, Aeroklub Most - Letiště Most
  • Vstupné: zdarma

Aeroklub Most Vás srdečně zve na dopoledne plné zábavy na letišti v Mostě. Těšit se můžete na statickou ukázku letadel, seskoky parašutistů, ukázky leteckých modelů na zemi i ve vzduchu a samozřejmě zde bude i možnost si zakoupit vyhlídkový let. Od 10:00 hodin bude připraven bohatý soutěžní program pro děti.

14. Obrnické slavnosti

  • 5. 9. 2020 14:00, Obrnice
  • Vstupné: zdarma

I tento rok se můžete těšit na tradiční Obrnické slavnosti. Vystoupí František Nedvěd, Miloš Knorr, revival AC/DC, revival New Age Of Smokie a v přestávkách šermířská skupina Armiger. Večerem Vás provede moderátor Roman Lukáš. V areálu starého fotbalového hřiště bude připraven bohatý doprovodný program. Samozřejmostí je zajištěné posezení a občerstvení.

Den otevřených dveří, oslava 10. výročí SVČ

  • Vstupné: zdarma
  • 5. 9. 2020 15:00 - 18:00, Středisko volného času, Most, Albrechtická 414, příspěvková organizace

Středisko volného času v Mostě Vás zve na oslavu 100. výročí jeho vzniku. Připraveny budou zábavné atrakce pro malé i velké, skákací hrad, diskotéka, soutěže, představí se zájmové kroužky SVČ, na programu bude i psí agility a vystoupení mateřského centra Duhová školička. Zároveň proběhne již od 10:00 hodin slavnostní otevření technického klubu SVČ.

Na koni do školy

  • 6. 9. 2020 12:00 - 17:00, Svinčice u Mostu
  • Vstupné: zdarma

Již tradičně je na první zářijový víkend naplánována akce Na koni do školy. A i tentokrát zde bude o zábavu postaráno. Můžete se těšit na klauna Albertíka, hudební kapelu Voice a na Vikingy a jejich loď. Samozřejmostí je jízda na koních, ponících či v kočáře. Příznivci kolotočů či malby na obličej si také přijdou na své. Těm zručnějším budou k dispozici různé dílničky, kde si vyrobí něco hezkého na památku.

Zahradní slavnost v parku Střed

  • 6. 9. 2020 14:00 - 18:00, park Střed
  • Vstupné: zdarma

Pokud chcete prožít zajímavé odpoledne a dozvědět se přitom o projektu k obnově parku Střed, neváhejte a vyražte v neděli 6. září do parku ve středu města. Těšit se můžete na komentovanou prohlídku s dendrologem a odborníkem na historii, vystoupí zde Big Band Zdeňka Tölga, připraveny budou i workshopy a dětská zábavně-vzdělávací stezka parkem. Samozřejmostí bude vystavení návrhů Architektonické soutěže včetně veřejného projednáním s architekty a vedením města.

První modelářská výstava Severočeského leteckého archivu v Mostě

  • 5. - 6. 9. 2020 10:00 - 18:00, Oblastní muzeum a galerie v Mostě, příspěvková organizace
  • Vstupné: základní 30 Kč, snížené 15 Kč

Oblastní muzeum a galerie v Mostě Vás zve na mimořádnou výstavu Severočeského leteckého archivu Most. Těšit se můžete na velké množství vystavených modelů. Vystavovat letadla, lodě, techniku, auta nebo diorámy budou modeláři z Mostecka a Kadaně. Proběhnou také ukázky stavby těchto vyjímečných modelů nebo workshopy, kde si výrobu budete moci vyzkoušet sami.

Halina Pawlowská: Manuál zralé ženy

  • 7. 9. 2020 19:00, Kino Kosmos
  • Již zakoupené vstupenky na původní termín (19. 3. 2020) zůstávají v platnosti také na nový termín, bez nutnosti výměny.

Přijďte se zasmát a udělat si příjemný večer, na který budete dlouho vzpomínat. Halina Pawlowská bude ve své dvouhodinové zábavné „one woman show“ rovněž odpovídat na vaše dotazy, přiveze sebou i své knihy a po skončení pořadu vám je ráda podepíše. Na památku si budete moci odnést i společnou fotografii.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru