Nový #BE ICONIQ BOX je kolekcí šesti vybraných beauty produktů, jež patří mezi kosmetické novinky nebo favority na trhu. Aktuální limitovanou edici si můžete koupit za cenu 1199 Kč, přičemž hodnota produktů dosahuje 5699 Kč.

Kolagenový prášek Oslo Skin Lab, 28 sáčků, hodnota: 1499 Kč

The Solution™ je kolagenový prášek, který nemá chuť ani vůni. Díky tomu ho můžete smíchat s jakýmkoli jídlem nebo pitím. Díky pravidelné každodenní konzumaci roste pružnost pokožky a kůže celého těla je hladší. Klinický výzkum provedený s kolagenními peptidy obsaženými v The Solution™ prokázal jasné zlepšení při pravidelném užívání nejméně po dobu 8 týdnů. The Solution™ se velmi rychle a přirozeně stane vaším denním rituálem. Je bez chuti a vůně, takže jej můžete snadno přidat do jakéhokoli jídla nebo pití, a to kdykoli během dne. Každý sáček The Solution™ obsahuje 2,5 g čistého kolagenu, což je optimální denní dávka pro dosažení nejlepších účinků. Při dlouhodobém každodenním užívání účinky The Solution™ přetrvají a mohou se i
zlepšovat.

Intenzivní noční pleťový olej Yage, 15 ml, hodnota: 1399Kč

Tento mimořádně luxusní ručně míchaný pleťový olej obsahuje kombinaci 15 nejúčinnějších přírodních rostlinných olejů s 11 dalšími výživnými ovocnými a rostlinnými výtažky, vitamíny a fosfolipidy, plankton a retinol pomáhají zmírňovat výskyt drobných vrásek a pigmentových skvrn. Každá kapka tohoto intenzivního sametového oleje plného rostlinných výtažků s jedinečnými schopnostmi borůvky, baobabu, cacay, kamélie, maruly, arganového oleje a šípku revitalizuje suchou pleť, povzbuzuje regeneraci kožních buněk a tvorbu kolagenu. Svými mimořádnými omlazujícími a hojivými vlastnostmi působí na všechny vrstvy pokožky. Patentovaná složka ALGAKTIV Zen® je exkluzivní směs mikrořas, která zabraňuje poškození DNA a buněčnému stárnutí. Díky revoluční relaxační učinnosti dokáže již za 15 dní snížit hloubku vrásek o 15 %, šupinatost pleti o 13 % a prozáření pleti o 10%!

Tužka na obočí Benefit Cosmetics: Precisely, My Brow, hodnota: 800 Kč

Buďte svědky magie s precizní tužkou na obočí Precisely, My Brow! Zbavte se nedefinovaného, beztvarého obočí jako kouzlem jen několika tahy tužkou! Ultra jemný hrot umožňuje dokonale vykreslit obočí pro přesný a přirozeně ohromující výsledek. Vykreslete drobnými tahy oblouk obočí a vyplňte mezery. Rozetřete kartáčkem na druhé straně aplikátoru. Odstín 2,75 Warm Auburn.

Čistící pleťová voda Sensitiv Le Chaton, 200 ml, hodnota: 278 Kč

Neobsahuje líh, nevysušuje, uklidňuje. Je určena k hloubkovému a šetrnému čištění citlivé pleti. Příznivě ovlivňuje pleť s výskytem žilek. Jemně opalizuje, tonizuje a osvěžuje.

Peelingový gel s avokádovým olejem Le Chaton, 100 g, hodnota: 278 Kč

Lehký gomážní a hydratační gel dodá pleti zářivý a svěží vzhled. Šetrně čistí pleť a odstraňuje odumřelé buňky. Unikátní peelingový (exfoliační) gel s použítím ekologických mechanických abrazivních částic. Obsahuje zklidňující extrakt z Boswellia Serrata a ekologická abrazivní zrníčka.

Marulový pleťový olej Moia Elixirs, 30 ml, hodnota: 970 Kč

Marulový pleťový olej s CBD je jedním z nejúčinnějších, přírodních, kosmetických přípravků pomáhající i při akné a problémové pleti. Rychle se vstřebává a podporuje regeneraci pokožky. Hydratuje, revitalizuje pokožku a minimalizuje tvorbu vrásek. Olej obsahuje také omega mastné kyseliny, které jsou klíčem ke zdravé pokožce a také vitamíny D a E. Lze použít jako tonikum i pro výživu vlasů, či do koupele jako aromaterapii.