InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Víkend v Třeboni bude patřit podpoře hospice sv. Kleofáše

Pavel Barnáš a jeho přátelé opět podpoří třeboňský hospic. , Autor: Hospicová péče sv. Kleofáše

Pavel Barnáš a jeho přátelé opět podpoří třeboňský hospic.     Autor: Hospicová péče sv. Kleofáše

TŘEBOŇ - Muzikant Pavel Barnáš se spolu se svými přáteli rozhodl pomáhat a už třetím rokem pořádá benefiční koncert pro Hospicovou péči sv. Kleofáše v Třeboni. Také letos posluchačům představí české a světové evergreeny. Na koncertě vystoupí právě violoncellista a organizátor festivalu Okolo Třeboně Pavel Barnáš a jeho přátelé.

„Václav Matas, který vystupuje s kapelou Divoký Bill, zahraje na dobro a kytaru, na kytaru zahraje také Petr Werner a Jirka Řapek, na klavír se představí Tomáš Hetflejš. Návštěvníky koncertu jistě potěší také flétnový kvartet Rozeta," popsala mluvčí hospice Petra Pfeiferová. Koncert si všichni, kteří chtějí podpořit dobrou věc, mohou užít v sobotu 5. září od 19 hodin ve Schwarzenberské hrobce v Třeboni. Vstupné na místě bude dobrovolné, v předprodeji je možné si zvolit místo a výši vstupného podle svých vlastních možností.

„V čase epidemie koronaviru se třeboňský hospic stal přirozeně styčným místem pro ty, kteří chtěli pomáhat, a ty, kteří pomoc naopak v tomto náročném období potřebovali. Jako poděkování všem v neděli 6. září uspořádáme Setkání díků," dodala Petra Pfeiferová. Na setkání může přijít každý, kdo prostřednictvím hospice získal nějakou formu pomoci nebo podpory v době jarní vlny koronaviru. „Chceme osobně poděkovat těm, kteří neúnavně šili roušky, vyráběli štíty a dezinfekci nebo jinak dobrovolně pomáhali bez nároku na honorář," poznamenala mluvčí. Setkání proběhne v neděli 6. září od 14 do 16 hodin v třeboňském zámeckém parku. Chybět nebude ani občerstvení a hudební doprovod. V případě nepříznivého počasí se akce uskuteční v zámecké konírně.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace