Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hvězdu MasterChefa Lindu šokovalo vyšetření na koronavirus: Odbyli mě a poslali domů

Hvězdu MasterChefa Lindu šokovalo vyšetření na koronavirus: Odbyli mě a poslali domů
Zdroj: TV Prima
+ Dalších 12 fotografií
nemoc
Přístup lékařů udivuje každým dnem více lidí. Výjimkou není ani hvězda show MasterChef Linda Bernátová, která redakci eXtra.cz popsala svou zkušenost. Linda nedávno náhle onemocněla a měla strach z koronaviru. U lékaře ale nepochodila. Své příznaky musela sdělovat v e-mailu a její zdravotní stav byl hodnocen podle přiložené fotografie.

Lindu Bernátovou na začátku týdne trápila bolest krku, hlavy, rýma a mírná teplota. Obávala se, jestli nejde o něco vážného, a raději hned druhý den odjela na ambulanci. "Minulý rok jsem prodělala hermetickou encefalitidu, skončila jsem na deset dní na Bulovce a málem jsem umřela," objasnila eXtra.cz Linda důvod svých obav.

Postup lékařů ji dost překvapil. Linda sdělila třem zdravotním sestrám své trápení, ty ji však odbyly s tím, že má poslat e-mail a vyšetřena být nemůže. Vyčerpaná tak odjela zpět domů a vrhla se ihned k počítači. Po komunikaci s lékařkou musela ještě zaslat fotografii uvnitř krku. Následně mohla dorazit na vyšetření. Sympatická blondýna tak čekala, že podstoupí testy na koronavirus. Těch se ale nedočkala. "Vzali mi krev, udělali CRP a výtěry. Zeptala jsem se, kdy se dozvím výsledky na covid," pokračovala Linda, které sestra ihned odvětila, že test na koronavirus není potřeba.

"Zarazil mě ten nový přístup. Když přijde do čekárny starý člověk, který nemá e-mail, jak má lékařům dát vědět, co mu je," dodala pro eXtra.cz s tím, že někteří senioři nemají ani chytrý telefon, aby mohli nafotit stav svého krku, jako to udělala Linda.

Ani po několika dnech užívání předepsaných antibiotik se ale hvězda MasterChef necítí příliš dobře. "Jsem na antibiotikách a jako nic moc. Přemýšlím, že si zajdu ještě někam jinam na testování," svěřila se Linda a vyjádřila obavy z chřipkového období, které bude pro lékaře nejspíš mnohem náročnější.

Lindu si kromě účasti v kulinářské show MasterChef mohou lidé pamatovat i z pořadu Intim, který se vysílal na TV Barrandov. Po mateřské dovolené se ale z mediálního světa stáhla. Nyní využívá svou kreativitu a vytvořila například reklamu pro Raiffeisenbank. Kromě toho si buduje kariéru jako realitní makléřka.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy