bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Golden Knights začnou proti Stars bez Reavese, kanadský tvrďák dostal stopku

6. září 2020, 14:51

Matěj Hodoval

Vegas Golden Knights nečeká moc odpočinku, už začátkem nového týdne totiž vyzvou v prvním utkání konferenčního finále hokejisty Dallasu. Trenér Peter DeBoer se však bude muset obejít bez jednoho svého svěřence.

Že v play-off jsou osobní souboje ještě intenzivnější, než normálně, asi není třeba připomínat. A v týmu Golden Knights patří mezi největší tvrďáky třiatřicetiletý veterán Ryan Reaves.

Od tohoto chlapíka nelze čekat pravidelný přísun kanadských bodů, vždyť v základní části letošního ročníku jich za osmašedesát zápasů posbíral jen sedm. V play-off pak zapsal čtyři asistence v dosavadních patnácti startech.

Reavese ovšem cení organizace Rytířů za jeho přínos pro tým v jiném ohledu. Kanadský forvard je vyhlášený svou tvrdou hrou, v aktuálně probíhající vyřazovací části je na druhém místě mezi všemi hráči v počtu hitů.

Jenže občas se stane, že překročil hranici pravidel.

Přesně tak, jako v sedmém utkání série druhého kola proti Vancouveru, které Vegas nakonec vyhrálo. Reaves však zápas nedohrál.

Důvodem byl zákrok winnipežského rodáka ve 37. minutě. Urostlý křídelník trefil Tylera Mottea do hlavy, za což už v samotném klání obdržel pětiminutový trest a byl vyloučen do konce utkání.

Oddělení National Hockey League, které se stará o bezpečnost hráčů rozhodlo, že Reaves si navíc odpyká stopku na jedno utkání. Trenérský štáb jej tak bude postrádat v úvodním střetnutí konferenčního finále proti Dallasu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.