Hlavní obsah

Můj partner se hodně potí. Co s tím?

Foto: CityZen s.r.o.

Trik(o) proti poceníFoto: CityZen s.r.o.

Příjemné letní ráno na dovolené, procházka v uličkách města. Zatímco vy teprve odkládáte svůj lehký svetřík, z vašeho partnera už lije pot proudem. Muži se prostě potí víc... a někteří dokonce opravdu hodně, i za běžných situací. Naštěstí se s tím nemusíte smířit. Řešení je překvapivě elegantní.

Článek

Pocení, jakkoli se nám to nemusí líbit, je přirozený proces, kterým se tělo ochlazuje a zbavuje se nežádoucích látek. Nebylo by dobré pokoušet se ho zastavit. Můžeme se ale zaměřit na nepříjemné projevy pocení – tělesný pach a mokré skvrny na oblečení. Deodorant je naprostou samozřejmostí a brzy jí bude i chytré oblečení, které dokáže vizuální projevy pocení dokonale eliminovat. Už dnes můžete svému partnerovi pořídit triko, na kterém není vidět pot.

Funkční prádlo naruby

Jak to funguje? S přelomovým materiálem vstoupila na trh česká společnost CityZen. Vyrábí oblečení ze 100% prémiové bavlny, které funguje přesně opačně než funkční prádlo. Pot totiž neodvádí na povrch látky, ale díky speciální úpravě CityZen ho zachytí na vnitřní straně a rozprostře do velké plochy. Materiál je dokonale prodyšný a vlhkost se velmi rychle odpaří. Zvnějšku pot není vidět a tělo zůstává v suchu.

Podívejte se, jak trika CityZen fungujíVideo: CityZen® s.r.o.

Chrudimská značka CityZen vložila svou unikátní technologii do triček a polokošilí, které příjemně překvapí svou nenápadnou elegancí. Loni získala ocenění start-up roku, několikrát vyprodala sklad, dobyla postupně český, slovenský a britský trh a její oblečení už nosí tisíce mužů. „Od zákazníků máme na naše klasická i polo trička úžasné ohlasy. Některým jsme doslova změnili život,“ říká Pavel Hrstka, jeden ze zakladatelů CityZen. Na mysli má muže, kterým komplikuje život nadměrné pocení. Elegantní polokošile CityZen si oblíbili například i hráči golfu a lidé, kteří se do práce oblékají ve stylu business casual.

Na vlastní kůži

Kvalitní bavlněná trička se příjemně nosí, nemačkají se a díky své unikátní úpravě odolávají i ušpinění. Pro pány jsou v nabídce trička a polokošile v slušivých odstínech černé, šedé, vínové nebo modré a nově i olivové a petrolejové. Na výběr pak máte z velikostí S – 6XL. Díky tomu, že výroba probíhá kompletně v České republice, je tu i možnost nechat si ušít tričko na míru.

Až budete na webu CityZen vybírat triko pro svého partnera, určitě nakoukněte i do sekce dámských triček. Pro vás je na výběr i z pestřejších barev, jako je svěží malinová nebo tyrkysová. Zvolit můžete klasický střih nebo střih s příjemným „kimono rukávem“ bez dalších švů. Chytré oblečení od CityZen svými vlastnostmi běžnou bavlnu daleko předčí, cena ale zůstává velmi přijatelná. A můžete se těšit, že vám trika dorazí opravdu pěkně zabalená.

Foto: CityZen s.r.o.

Zakladatelé značky CityZen. Zleva: Martin Burkoň, Pavel Hrstka, René NěmečekFoto: CityZen s.r.o.

Reklama

Načítám