Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Česká hra A Knight Never Yields už je na Steamu

Běhání s rytířem po hradu poslepu.

Petr Růžička ze Zlínského kraje bere vývoj her jako hobby vedle své normální práce. Jeho hra už je téměř hotova a koncem roku ji plánuje vypustit.

"Konečně jsem se odhodlal vypustit Steam store stránku pro svou plošinovku A Knight Never Yields. Zatím si můžete hru přidat do wishlistu, vydání samotné hry plánuji na 27. listopad (ehm...)," napsal minulé dny do facebookové skupiny o českých hrách.

Jedná se o fantasy 3D plošinovku, kde rytíř běží starým tajemným hradem a musí se na poslední chvíli vyhýbat různým překážkám. Je potřeba se naučit umístění pastí či jiných překážek, k čemuž slouží i váš sluch a hudba, takže vše děláte do rytmu. Když to zvládnete, budete postaveni před výzvu zvládnout to samé s těmi samými věcmi kompletně poslepu.

Watch on YouTube

Čeká vás 17 ručně vytvořených levelů, v nichž budete postupně získávat nové schopnosti a odhalovat osobní příběh ve světě, který není takový, jakým se zdá být.

"Doufám, že se stránka líbí, za feedback budu rád :-) Trailer plánuju obměnit podle feedbacku, který jsem od vás dostal, bohužel mi nebyl dopřán dostatek času," uvedl autor.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments