Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Dopřejte si luxusní spodní prádlo. Uvidíte, že nebudete chtít měnit!

Dopřejte si luxusní spodní prádlo. Uvidíte, že nebudete chtít měnit!
Zdroj: Trenyrkarna.cz
Spodní prádlo
Spodní prádlo musí dokonale padnout. Kdo by taky chtěl být okolí pro smích jen proto, že mu trenýrky, kalhotky, podprsenka vykukují skrz oblečení? Nebo na něm dokonce tvoří nevzhledné boule? Co naplat, kvalitní, a hlavně padnoucí prádlo je základ.

Mnozí z nás mají plný šatník prádla, které nenosí. Buď je příliš velké, nebo naopak moc malé, je z materiálu, který kouše, nedýchá a vás pak chytne vlk. Tomu je třeba učinit přítrž.

Luxusní spodní prádlo, které na sobě ani nepocítíte, protože vás nikde nesvírá a neškrtí, to je sen snad každého z nás. Kdo takové jednou vyzkouší, už jiné chtít nebude. No jo, ale jak poznat, že jde o opravdu kvalitní a luxusní kousek? Poradíme vám.

Proč nosit kvalitní spodní prádlo?

Na spodním prádle se nevyplatí šetřit. Je to totiž právě spodní prádlo, které přichází nejvíc do styku s pokožkou, chrání naše intimní partie. Investice do něj se vyplatí.

Přeci se nechcete celý den potit ve špatně vybraném prádle, které vám nesedí, kouše vás, musíte ho neustále popotahovat. Spodní prádlo musí být prodyšné a dobře odvádět pot. To hodně ovlivní střih prádla, ale taky jeho materiál. A ten kvalitní prostě něco stojí.

Náš tip: Znáte českou značku spodního prádla STYX, která na trh dodává kvalitní kousky dětského, pánského i dámského spodního prádla za příznivou cenu? Vaší postavě bude tohle prádlo navíc lichotit.

Zaměřeno na pány

Každý z nás preferuje jiný střih spodního prádla. Pánové mohou volit mezi boxerkami, trenýrkami, slipy, poslední dobou i tangy. Každý druh má svoje pro a proti, záleží i na tom, v čem se vy cítíte pohodlně. Většinou vyhrávají trenýrky a slipy, boxerky, hlavně ty moderní, jim ale šlapou na paty.

Víte, že mezi nejpohodlnější, a zároveň nejvhodnější spodní prádlo patří to z bavlny? Dobře odvádí od těla pot, je prodyšné, můžete v něm i spát. To sice není úplně nejlepší, my to na vás ale nepovíme.

Dalším materiálem, který by vaší pozornosti neměl uniknout, je bambus. Reguluje teplotu, pohlcuje a odvádí pot, je prodyšné, pyšní se hypoalergenními vlastnostmi. Perfektně se přizpůsobí vaší postavě, takže ho nebudete muset každou chvíli popotahovat.

Náš tip: Hledáte trendy pánské spodní prádlo? Zkuste třeba boxerky přední značky Tommy Hilfiger. Na své si přijdou i dámy, značka totiž myslí i na ně.

Zaostřeno na dámy

Jaké spodní prádlo nosí ženy nejčastěji? Podprsenku, kalhotky, elegantní a zároveň pohodlná tanga. Dámské kalhotky mohou mít mnoho podob, od těch klasických, přes kraťáskové až po sexy kalhotky s krajkou.

Dámskou podprsenku vybírejte tak, aby vás nikde netáhla ani netlačila. Na sport volte sportovní podprsenku, do společnosti sáhněte po nějaké víc sexy. Může být ve stejné barvě jako kalhotky, nebo klidně i v kontrastní. Černou barvu tak může kombinovat s bílou nebo červenou a podobně.

Náš tip: Nemůžete najít spodní prádlo, které bude lahodit vašemu oku, ale zároveň bude přátelské k vaší pokožce? Zkuste spodní prádlo Calvin Klein V nabídce najdete dámské i pánské spodní prádlo, pyžama, podprsenky, tanga a mnoho dalšího. Zklamaní rozhodně nebudete.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy