Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátek prázdnin trávila Bára Podzimková (24) výhradně v Česku. Léto s partnerem Albertem Černým trávila v rodné Příbrami, také si užívala klidu na retro koupališti v pražské Divoké Šárce.

Po zahraničí se ale modelce začalo přece jen stýskat a vyrazila s partnerem na čtyři dny na surfing do Francie a s maminkou na dovolenou do Bulharska. „Trošku jsem cestovala. V porovnání s normálem jsem cestovala málo,“ uvedla topmodelka.

Bára patří mezi světovou špičku ve svém oboru a před pandemií koronaviru létala nonstop po světě. Nemůžeme se jí divit, že si na moment oddechla, když se svět kvůli nemoci covid-19 na chvíli zastavil. „Předtím jsem hodně cestovala. Když se tedy zavřely hranice, tak jsem byla ráda, že si můžu zase naplnit ledničku a budu mít čas si to všechno sníst. Byla jsem ráda, že můžu vést život na jednom místě,“ culila se kráska, která se už zase těší, že bude naplno fungovat. „Doufám, že se svět nezblázní a všechno se vrátí zase k normálu,“ řekla Super.cz Barbora Podzimková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám