Hlavní obsah

Ibrahimovic tvrdě zkritizoval trenéra švédské reprezentace, padala ostrá slova

Stockholm/Praha

Nebral si servítky. Fotbalista AC Milán Zlatan Ibrahimovic se na sociálních sítích ostře pustil do trenéra švédské reprezentace Janeho Anderssona. Ten se v stockholmském utkání Ligy národů proti Francii rozhodl upřednostnit na pozici pravého záložníka Sebastiana Larssona místo Dejana Kulusevskiho z Juventusu. Ibrahimovic volbu sedmapadesátiletého kouče označil za zk*****ý vtip. Švédsko sobotní duel prohrálo 0:1.

Foto: Sport.cz

Kanonýr Zlatan Ibrahimovic se ostře pustil do vedení švédského fotbalu

Článek

Legendární útočník Zlatan Ibrahimovic znovu ukázal, že pro ostré slovo nechodí daleko. Tentokrát ho rozčílilo rozhodnutí trenéra Švédské reprezentace Janeho Anderssona. Ten v sobotním duelu Ligy národů proti Francii postavil na pravý kraj zálohy s kapitánskou páskou hrajícího Sebastiana Larssona. Křídelník AIK Stockholm nakonec na hřišti strávil 70 minut.

V závěru utkání se do pole místo něj postavil Dejan Kulusevski. Fotbalista Juventusu se na pozápasové tiskové konferenci nad volbou kouče sám pozastavoval. To nejspíš vyburcovalo i Ibrahimovice. „Jaký zk*****ý vtip. Neschopní lidé na špatných pozicích, kteří dusí celý švédský fotbal," napsal na Twitteru vytáhlý snajpr AC Milán.

Záložník Juventusu Kulusevski v minulém ročníku hostoval v Parmě a prezentoval se parádní formou. V 36 utkáních vsítil 10 branek a vedení Staré dámy se ho pro příští sezonu rozhodlo ponechat na své soupisce. Jeho absence v základní sestavě Švédska v utkání s Francií byla proto pro mnohé velkým překvapením.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články